Book hotel

Restaurant Area Tables
Restaurant Area Tables
Tilbage til hotel

Tegel

Vores kokke i restaurant Tegel sammensætter gastronomiske lækkerier med nøje udvalgte lokale ingredienser. Stemningen i vores restaurant emmer af alt det bedste, som Nordens natur har at byde på.

Restaurantbooking

+46 11 495 52 00

Dagen starter med vores morgenmadsbuffet, som har 101 valgmuligheder. Om aftenen serverer vi vores à la carte-menu med moderne svenske klassikere. Start din aften med at slappe af i lobbybaren, hvor du kan nyde et glas vin eller en kop kaffe, mens du tilbringer tid med gode venner.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:30-20:00, Sun Closed