Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Voyage Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Scandic Stora Hotellets populære Voyage-restaurant serverer en lang række klassiske og moderne retter.

Restaurantbooking

+46 155293530

Book bord

Nyd en frokostbuffet med kollegerne, eller mød vennerne over en middag eller en søndagsbrunch. Voyage-restauranten er med sin internationale atmosfære og indretning et perfekt sted at nyde en let snack, et traditionelt svensk måltid eller en lækker eksotisk ret fra hotellets inspirerende menu.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat 07:30-10:00, Sun 07:30-11:00