Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Det er svært ikke at føle sig godt tilpas i vores hyggelige spisesal eller på vores lyse glasveranda. Aftenens store à la carte-menu omfatter både svenske og internationale retter, såvel som vores populære Scandic Klassikere.

Restaurantbooking

+46 19 767 43 07

Få en god start på dagen med vores økologiske morgenbuffet. Om aftenen egner atmosfæren sig både til en romantisk middag og en forretningsmiddag. Bestil fra vores store à la carte-menu, som omfatter både svenske og internationale retter, såvel som vores populære Scandic Klassikere.

Skulle sulten melde sig, anbefaler vi vores Scandic minibutik i lobbyen. Her kan du få drinks, sandwich og lette måltider hele døgnet. Alt bliver tilberedt i vores eget køkken. Hvis du har lyst til at tilbringe aftenen med at læse, så har vi også læsestof.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Brunch: Sat 12:00-14:30, Mon-Fri, Sun Closed
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-23:00, Fri 16:00-23:00, Sat 17:00-00:00, Sun Closed