Book hotel

Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Grands Bar & Restaurant

Det er svært ikke at føle sig godt tilpas i vores hyggelige spisesal eller på vores lyse glasveranda. Aftenens store à la carte-menu omfatter både svenske og internationale retter, såvel som vores populære Scandic Klassikere.

Restaurantbooking

+46 19 767 43 00

Med tanke på alle sanserne har vores team sammensat en menu, der er inspireret af det lokale svenske køkken og Caribien. Det resulterer i retter i alle størrelser, retter til deling – retter, der gør indtryk. Forkæl dine smagsløg!

På hverdage serverer vi en stor frokostbuffet i afslappede omgivelser, der er perfekte til en forretningsfrokost med kollegerne. Frokostbuffeten indeholder tre forskellige hovedretter, suppe og en stor salatbar.

Vi ses snart!

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 06:30-10:00
Lunch: Mon-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-20:30, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-20:30, Sun Closed