Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Grands Bar & Restaurant

Det er svært ikke at føle sig godt tilpas i vores hyggelige spisesal eller på vores lyse glasveranda. Aftenens store à la carte-menu omfatter både svenske og internationale retter, såvel som vores populære Scandic Klassikere.

Restaurantbooking

+46 19 767 43 07

Med tanke på alle sanserne har vores team sammensat en menu, der er inspireret af det lokale svenske køkken og Caribien. Det resulterer i retter i alle størrelser, retter til deling – retter, der gør indtryk. Forkæl dine smagsløg!

På hverdage serverer vi en stor frokostbuffet i afslappede omgivelser, der er perfekte til en forretningsfrokost med kollegerne. Frokostbuffeten indeholder tre forskellige hovedretter, suppe og en stor salatbar.

Vi ses snart!

Dette hotel, inkl. restaurant og bar, er kontantfrit. Du kan betale med betalingskort, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige betalings- og kreditkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed