Scandic Östersund Syd

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Restaurant

Velkommen til hotel Scandic Östersund Syds dejlige og afslappende restaurant. Alle er velkomne her, så tag familien med til en hyggelig fredag sammen eller en luksuriøs hotelmorgenmad.

Restaurantbooking

+46 63 685 86 01

Vores økologiske morgenbuffet har masser af lækre valgmuligheder - bacon, røræg og lækkert brød for blot at nævne nogle få. Vi har selvfølgelig også pandekager til børnene.

På hverdage serverer vi lækker traditionel svensk mad til frokost med to retter at vælge imellem. Der er også altid suppe og en stor salatbuffet. Kaffe og kage er naturligvis inkluderet, og på fredage tilføjer vi lidt luksus med en lækker dessert.

Til middag kan du vælge mellem vores lækre Scandic Klassikere og vores à la carte-menu med lokale retter. Hvad med en Cæsar-salat med vores egen dressing og en lækker chokolademousse? Fredag og lørdag serverer vi vores populære grillbuffet. Ud over alt dette har kokken altid aftenens ret - glem ikke at spørge!

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
 (Closed for December 23rd to January 11th. Merry Christmas and a Happy New Year. : Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
 (Closed for dinner December 23rd to December 26th. : Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed

Menuer