Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores retter er altid i fokus, og du kan nyde vores madhal med dens skønne stemning af fristende dufte og smage. Sammensæt selv din mad i vores madhal, eller bestil en lækker ret fra vores menu.

Restaurantbooking

+46 910 752400

Book bord

Vores restaurant og bar er både populære blandt vores hotel- og konferencegæster og blandt Skellefteås’ indbyggere. I vores moderne, livlige restaurant, bar og lounge kan du nyde en ægte afslappet stemning. Vores mad er et naturligt samlingspunkt for gæsterne, uanset om de vælger de lækre retter i vores madhal eller bestiller en velsmagende middag fra vores køkken.

Vores retter er inspireret af mad fra hele verden, men har altid et tydeligt lokalt strejf fra Sverige og Norrland. Vi serverer alt fra saftigt kød til velsmagende vegetariske og grønne alternativer. Og selvfølgelig har vi også tænkt på allergikerne. Vores kokke står til rådighed og deler hellere end gerne deres tips med dig eller fortæller mere om vores retter. Læn dig tilbage, og nyd en lokal øl eller en lækker drink.

Vi holder åbent til morgen, frokost, brunch og aften, fyraftensevents og alt derimellem.

Vores restaurant accepterer ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kort som f.eks. VISA, MasterCard og American Express. Kontant betaling accepteres i vores hotelreception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:15-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 17:00-22:00, Fri-Sat 17:00-00:00, Sun Closed