Book hotel

Scandic Sodertalje, restaurant
Scandic Sodertalje, restaurant Scandic Sodertalje, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Læn dig tilbage, og nyd vores sæsonbestemte middagsmenu på Scandic Södertäljes store restaurant med dens afslappede atmosfære.

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd den lækre mad. Hvis du ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller hvorfor ikke prøve vores populære klassikere, heriblandt hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Vores shop, der ligger i lobbyen, tilbyder drikkevarer, sandwich og lette måltider, som alle er tilberedt i vores eget køkken. Den er åben 24 timer i døgnet.

Vores restaurant modtager ikke kontant betaling. Vi accepterer de fleste kreditkort bl.a. VISA, MasterCard og American Express. Vi modtager kun kontant betaling i hotellets reception.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-01:00

Menuer