Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Upplands Vasby, bar
Scandic Upplands Vasby, bar
Tilbage til hotel

Bar

Bestil en øl og se sport, eller snak med vennerne over en kop kaffe i den uformelle lobbybar på Scandic Upplands Väsby.

Restaurantbooking

+46 8 517 355 07

En væg fyldt med vinduer giver en fornemmelse af rummelighed i denne moderne stockholmske bar. Slap af i de komfortable røde stole, hvor du kan nyde alt lige fra kaffe og cocktails til sandwiches og snacks. Vi viser direkte sport på widescreen-TV, og vi kan også tilbyde billard i lobbybaren på Scandic Upplands Väsby.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun Closed