Scandic Upplands Väsby

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd god mad og drikkevarer på Scandic Upplands Väsby. Restaurant Köksbaren på Scandic serverer mad af en kvalitet, der sjældent er at finde på restauranter uden for storbyen.

Restaurantbooking

+46 8 517 355 08

Det er ganske enkelt – vi ønsker, at du får alle tiders ophold. Menuen omfatter alt fra vores populære klassikere til enklere retter, og børn har naturligvis deres egen menu. Restauranten er integreret med baren og lobbyen, og du kan enten spise i sofaerne foran tv'et, foran pejsen eller i restauranten.

Du er velkommen til at kigge ind – hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde!

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:00, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:30, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Wed 17:30-22:00, Thu-Sat 18:00-22:00, Sun Closed
 (Close between 19/12-08/01: Mon-Sun Closed)

Bar: Mon-Sat 16:00-23:00, Sun Closed (Close between 19/12-08/01: Mon-Sun Closed)