Book hotel

Lounge
Lounge Laholmen, bar
Tilbage til hotel

Bar

Besøg baren for at høre musik og få noget at spise og drikke.

Vores lounge- og lobby-bar serverer drinks og lækre småretter og har live musik fra pianobaren hver fredag og lørdag. Ud over dette byder baren på en vidunderlig havudsigt.

Vores professionelle pianister spiller alt fra standard jazz til de seneste hits. Fortæl dem, hvad du vil høre, og dans og syng med.

Du kan vove dig én etage ned for at besøge vores diskotek, natklubben Oxygen, hvor DJ'en sætter gang i musikken i weekenden. Den er åben fredag og lørdag 23.00-03.00 og huser et casino og en bar.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 15:00-01:00, Sun 15:00-23:00