Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lounge
Lounge Laholmen, bar
Tilbage til hotel

Bar

Besøg baren for at høre musik og få noget at spise og drikke.

Vores lounge- og lobby-bar serverer drinks og lækre småretter og har live musik fra pianobaren hver fredag og lørdag. Ud over dette byder baren på en vidunderlig havudsigt.

Vores professionelle pianister spiller alt fra standard jazz til de seneste hits. Fortæl dem, hvad du vil høre, og dans og syng med.

Du kan vove dig én etage ned for at besøge vores diskotek, natklubben Oxygen, hvor DJ'en sætter gang i musikken i weekenden. Den er åben fredag og lørdag 23.00-03.00 og huser et casino og en bar.

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sat 15:00-01:00, Sun 15:00-23:00