Book hotel

Restaurant Buffet Tables
Restaurant Buffet Tables
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores restaurant tilbyder dejligt tilberedt mad og en vidunderlig morgenbuffet. Til din fornøjelse tilbyder vi om fredagen troubadourmusik og et socialt miljø med Umeås lokale og hotellets gæster ved vores populære After Work-aften.

Du kan også nyde en middag med klassiske retter, såsom cæsarsalat eller burger og pommes frites. Om fredagen serverer vi en stor After Work-buffet. Hvorfor ikke benytte muligheden for at lære en af de lokale at kende i travlheden omkring buffetbordet, mens du svajer til rytmen fra troubadourmusikken.

Vores vinterhave Verandan, med udsigt over åen, er tilgængelig, når vejret er koldt, og det er et vidunderligt sted til middag. Connaisseurer er velkomne i baren, hvor vi serverer fine vine og lækre drinks.

Er du medlem af festudvalget på dit arbejde eller del af en gruppe venner? Så er du kommet til det rette sted.  

Her kan vi også arrangere større events og fester. Bryllupper, fødselsdagsfester, kick-offs, kontorfester eller måske bare en dejlig middag sammen. Kontakt os, og så hjælper vi dig med at arrangere en uforglemmelig aften.

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-11:00
Dinner: Tue-Sat 17:00-22:00, Mon, Sun Closed
Bar: Mon-Thu 16:00-22:00, Fri-Sat 16:00-00:30, Sun Closed