Book hotel

Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Restaurant Buffet Tables Scandic Plaza Umea
Tilbage til hotel

Restaurant og bar

Restauranten tilbyder klassiske retter, der er nøje tilberedt. Vi har selvfølgelig også en morgenmadsbuffet med et stort udvalg. Velkommen til at bestille bord.

Nyd den lækre mad og drikke på vores restaurant. Vi serverer både varme og kolde retter som salat, rejemadder og burgere. Hvis du bare har lyst til noget at drikke, finder du øl, vin og andre forfriskende drikkevarer i baren.

Vores vinterhave, Verandan, med udsigt over åen holder åbent i de koldere måneder, og det er et vidunderligt sted til en middag. Ægte kendere er velkomne i vores bar, hvor vi serverer fine vine og lækre drinks.

Book fester og events hos os.

Er du medlem af festudvalget på dit arbejde, eller skal du afholde noget for vennegruppen? Så er du kommet til det rette sted. Vi er også klar til at hjælpe dig med at arrangere store events og fester. Bryllupper, fødselsdagsfester, kick-offs, firmafester eller måske bare en dejlig middag sammen. Kontakt os, og så hjælper vi dig med at arrangere en uforglemmelig aften.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

 

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sun 16:00-22:00

Menuer