Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Bar
Bar
Tilbage til hotel

Restaurant

Velkommen til Scandic Umeå Syds restaurant.

Du kan nyde morgenmad, frokost og aftensmad i vores renoverede restaurant.
Vi byder på en aftenbuffet mandag til torsdag samt en à la carte-menu fra mandag til lørdag. Vi tager imod små og store bookinger, og vores store, frie parkeringsplads gør den nemt tilgængelig til parkering af både busser og biler.

Vi har et legeområde i vores friluftscafé, og der er et legehjørne med legetøj i vores lobby. Vores unge gæster er lige så vigtige som vores ældre gæster.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:30
Lunch: Mon-Fri 11:00-13:00, Sat-Sun Closed
Dinner: Mon-Sat 17:00-23:00, Sun Closed