Book hotel

Her er du tæt på Uppsalas attraktioner, og du overnatter centralt i byen på en charmerende gade. Gå på shopping, underhold børnene i Fyrishov vandland, eller udforsk Uppland på Biotopia Museum. Du kan træne i vores fitnessrum, varme dine ømme muskler i vores sauna og derefter stille sulten i vores restaurant.

Read more about Scandic Uplandia

Når du bor hos os på Scandic Uplandia kan du nyde en fremragende middag i vores restaurant, nippe til lækre drinks i vores bar eller blot slappe af. Alle vores gæster har fri adgang til vores relaxafdeling med sauna og fitnessrum. Har du planer om at afholde et møde, en konference eller en event? Vi kan tilbyde fleksible møde- og konferencelokaler for op til 130 deltagere i et lyst og åbent miljø.

Nyd de flotte åkander i Linnaeus Have, beundr Uppsala Domkirke, shop i butikker, eller underhold børnene i Fyrishov vandland. Som vores gæst har du stort set alt, hvad du behøver, inden for rækkevidde. Med 153 ikke-rygerværelser og vores restaurant kan vi tilbyde behagelige og afslappende hotelophold i byens centrum.

3.5 520 anmeldelser fra TripAdvisor

Beliggenhed og kontaktinformation

Scandic Uplandia Telefon

+46 18 495 26 00

Kørselsanvisning

Kørselsanvisning Google Maps

Scandic Uplandia Adresse

Dragarbrunnsgatan 32
Uppsala

Dit næste møde med os. Se vores mødelokaler

meeting room in scandic uplandia in uppsala sweden

Vi tilbyder 7 fleksible lokaler for op til 130 personer og 153 værelser designet i en nordisk stil, som alle har et behageligt arbejdsområde.

Book et mødelokale