Book hotel

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Føl dig hjemme i Köksbaren! Vi kan tilbyde dig mad i en kvalitet, som sjældent ses i restauranter uden for byen.

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd vores lækre mad. Vores restaurant ligger i stueetagen og har en terrasse, der er åben om sommeren, samt vinduer fra gulv til loft, så der er masser af naturligt lys. Vi tilbyder et bredt udvalg af økologisk mad. Hvis du ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller hvorfor ikke prøve vores populære klassikere, heriblandt hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Vores festlokaler har plads til op til 350 personer. Kontakt vores restaurant vedrørende gruppebookinger.

Vi serverer vores lækre morgenmadsbuffet hver morgen til alle vores sultne gæster. Du kan også bede om en individuelt pakket morgenmad, hvis du foretrækker at tage den med op på dit værelse eller tage den med dig på farten. Bare spørg os i receptionen, så arrangerer vi det for dig.

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor kan vores morgenmad blive serveret på forskellige tidspunkter. For at holde social afstand mellem alle vores gæster.

Velkommen!

Dette hotel, inklusive restauranten og baren, er kontantfrit. Du kan betale med kort eller med Apple- eller Samsung Pay. Vi accepterer de mest almindelige kort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Sun 07:00-12:00
Dinner: Mon-Sun 17:00-21:00
Bar: Mon-Sun 11:00-22:00

Menuer