Book hotel

Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet
Scandic Uppsala Nord, restaurant, buffet Scandic Uppsala Nord, bar, moby
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Føl dig hjemme i Köksbaren! Vi kan tilbyde dig mad i en kvalitet, som sjældent ses i restauranter uden for byen.

Restaurantbooking

+46 18 4952300

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd vores lækre mad. Vores restaurant ligger i stueetagen og har en terrasse, der er åben om sommeren, samt vinduer fra gulv til loft, så der er masser af naturligt lys. Vi tilbyder et bredt udvalg af økologisk mad. Hvis du ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller hvorfor ikke prøve vores populære klassikere, heriblandt hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Vores festlokaler har plads til op til 350 personer. Kontakt vores restaurant vedrørende gruppebookinger.

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 06:30-10:30
Dinner: Mon-Sat 17:00-21:00, Sun Closed
Bar: Mon-Sun 11:00-22:00

Menuer