Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lounge
Lounge
Tilbage til hotel

Restaurant

Vi ses i Sinatrabaren, vores bar og spiseområde. En enkel restaurant, der tilbyder gode, lækre ingredienser med et italiensk twist.

Vi ses i Sinatrabaren, vores bar og spiseområde

En enkel restaurant, der tilbyder gode, lækre ingredienser med et italiensk twist. Menuen omfatter også vores hotelklassikere, såsom hjemmelavede burgere, Cæsarsalat og rejemad med håndpillede rejer. Vi anbefaler, at større grupper bestiller bord på forhånd. Hvis du bare vil kigge forbi til lidt røget kød og Chianti, har vores bar behagelige sofaer og lænestole.

Restauranten og baren er ikke Scandics egne. Derfor gælder Scandic Friends-rabatterne ikke, og du kan ikke optjene point på din restaurantregning. Du er dog stadig velkommen til at benytte din Scandic Friends-restaurantvoucher.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
 (Easter,30th of April/1st of May, Midsummer, Christmas & New year : Mon-Sun Closed)