Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant
Restaurant Restaurant Bord&Bar Scandic Värnamo, restaruant Scandic Värnamo, restaruant, bar
Tilbage til hotel

Restaurant

På Scandic Värnamo kan du mødes med venner eller kolleger over en bid mad.

Hotellets restaurant, med bekvemme drejelige lænestole fra Ihreborns og elegante lamper fra Blond, ligger ved siden af lobbyen. Vi begynder dagen her med vores overdådige økologiske morgenbuffet for at sikre en god start på dagen. I vores hyggelige restaurant Värnamo kan du nyde svenske specialiteter og andre lækre retter, der passer til hele familien.

Åbningstider

Opening hours
Dinner: Mon-Sat 17:30-22:00, Sun Closed
 (CLOSED on June 21:st, 22:nd, 23:rd: Mon-Wed 17:30-22:00, Thu-Sun Closed)