Book hotel

Restaurant hotel Scandic Vaxjo
Restaurant hotel Scandic Vaxjo Restaurant lounge Scandic Vaxjo Restaurant windows Scandic Vaxjo
Tilbage til hotel

Restaurant Köksbaren

Köksbaren hos Scandic er åbnet på Scandic Växjö! Vores nye restaurantkoncept serverer mad af en kvalitet, der sjældent er at finde på hoteller uden for storbyen.

Sæt dig ved bordet i vores hyggelige restaurant, eller slap af i en blød lænestol foran TV'et, og nyd vores lækre mad. Hvis du blot ønsker noget at drikke, tilbyder vores bar øl, vin og andre forfriskende drinks.

Vælg mellem grillretter, supper, pasta og sandwich. Eller hvorfor ikke prøve vores populære klassikere, som f.eks. hamburgere og cæsarsalat. Hvis du er ude efter en mere traditionel ret, kan du spørge tjeneren om dagens ret. Børnene har naturligvis deres helt egen menu foruden et sjovt legerum.

Sug den underholdende retro-fornemmelse fra vores historie som et landevejshotel til dig, mens du slapper af i vores moderne opholdsområde. Så hvad enten du er væk hjemmefra, bor i nærheden eller blot ønsker et afslappet forretningsmøde, så håber vi på at se dig inden længe!

Dette hotel er kontantløst. Du kan betale med kort, Swish, Apple Pay eller Samsung Pay. Vi accepterer alle større kredit- og debetkort.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:00-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Dinner: Mon-Sat 17:30-21:00, Sun Closed
 (: Mon-Sun 18:00-21:00)

Bar: Mon-Sun 11:00-01:00

Menuer