Scandic Växjö

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
Antal gæster
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Bookingkode, Bonus Cheques eller Frinat
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd lidt svensk hverdagsmad eller Scandic Klassikere i restaurant Glasriket på Scandic Växjö.

Restauranten har en lys atmosfære med meget glas og et smålandsk præg med udsigt over hotellets have. Lobbybaren har en åben pejs og byder på en klassisk barmenu.

Hos os begynder dagen med en stor KRAV-mærket morgenbuffet. Derefter går vi i gang med forberedelserne til frokost og aftensmad. Her finder du altid omhyggeligt tilberedte retter, selv hvis du har særlige behov. I lobbyen ligger vores minibutik med drikkevarer, sandwich og lettere måltider, og den er åben døgnet rundt.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-09:30, Sat-Sun 07:00-10:00
Lunch: Mon-Fri 11:30-13:30, Sat-Sun Closed
 (Due to a kitchen renovation we are closed for lunch until jan. 9th: Mon-Sun Closed)

Dinner: Mon-Thu 17:30-21:00, Fri-Sat 18:00-21:00, Sun Closed
 (Due to a kitchen renovation we offer a small menu.: Mon-Fri 17:30-21:00, Sat 18:00-21:00, Sun Closed)

Bar: Mon-Sun 12:00-01:00