Berlin med børn

Berlin er altid turen værd. Uanset om du rejser alene, som par eller en familie med børn, har Berlin attraktioner til enhver smag. Selv for de yngste besøgende rummer denne hovedstad mange farverige, eventyrlige og spændende aktiviteter. Besøg Berlin med dine børn, mens du selv nyder byens smukkeste seværdigheder. Børn oplever Berlin med nysgerrighed og et åbent sind, så vi anbefaler at besøge følgende børnevenlige steder på din tur til Berlin.besøg Berlin Zoo med dine børn

Når du besøger Berlin med børn er Berlin Zoo et must! Ved siden af Tiergarten park ligger den vidunderlige zoologiske have med dyr lige fra alpaka til dværgflodhesten. Den zoologiske have tilbyder guidede ture specielt for familier, f.eks. “Rallies for Kids”, “Sommerferieture” og børnefødselsdage. Du kan besøge dyrene 356 dage om året.

Lær mere om videnskab gennem leg – Det Tyske Teknikmuseum


© Clemens Kirchner
Få smilene frem hos unge hobbyteknikere, fuskere og håndværkere på Teknikmuseet. Børn kan lære mere om luftfarts-, søfarts- og rumfartshistorie, samt hvordan teknologi fungerer. I weekender (også søndag) er der mange gratis ture og aktiviteter for børn.

Rejs tilbage i tiden – Museum für Naturkunde

For ca. 150 millioner år siden levede dinosaurer på jorden. I Naturkundemuseum i Berlin kan børn og deres forældre gå på jagt efter sporene af disse kæmper. Museet tilbyder ture for børn og en fest med dinosaur-tema. Mangler I en søndagsaktivitet, når I besøger Berlin med børn, kan vi anbefale museet her, der også åbent om søndagen.

sport og afslapning i Park am Gleisdreieck


I godt vejr er et besøg til Park am Gleisdreieck et must. Aktive børn vil nyde at lege på legepladsen, basketballbanen, skøjtebanen, fodboldbanen eller spille bordtennis. Forældre kan slappe af og nyde solen på de grønne plæner.

Lego Discovery – bring kreative idéer til live

Børn kan nyde kreative aktiviteter, idéer og interaktiv leg i Legoland Discovery Centre Berlin. Centret ligger på Potsdamer Platz, og her træder unge mesterbyggere ind i en verden af farvede Legoklodser. Mandag til fredag mellem kl. 10.00-17.30 kan familier tage på en spændende tur.

De bedste legeområder for børn

Børn har brug for velegnede legepladser, hvor de kan bruge deres energi. Berlin har mange legepladser, hvor børn kan have det sjovt med de mange aktiviteter, lige fra gynger til klatrestativer. Her er vores top 3:

  • Dschungel-Spielplatz i Steglitz: Tovbaner, hængebroer, træhuse og klipper de kan klatre på, siger det hele. Det er ikke kun børn, der har det sjovt her!
  • Legepladser i Volkspark Friedrichshain: Børn kan vælge mellem 3 legepladser lige midt i byens mest hippe distrikt. Indianerdorf ved Café Schönbrunn kan stærkt anbefales.
  • Legepladser ved Seggeluchbecken: I Berlins nordligste del ved Märkisches Viertel kan børn fordybe sig i den mest grundlæggende form for leg. Trampoliner, klatrereb og træhuse giver dem mulighed for at brænde al deres energi af.

Scandic – perfekte familiehoteller

At besøge Berlin med børn betyder ikke kun at have det sjovt – du kan også se denne travle by gennem et barns øjne igen. Fra vores hoteller i Berlin Scandic Berlin Potsdamer Platz og Scandic Berlin Kurfürstendamm, kan du hurtigt nå frem til de anbefalede attraktioner og seværdigheder, som alle ligger i det umiddelbare område. Det er den perfekte beliggenhed for kortere ture. Vi garanterer, at dine unger vil falde i søvn med glade smil på læberne i vores familie-standardværelser med vægsenge. Og husk, at børn under 15 år bor uden beregning hos Scandic!