Scandic Berlin Kürfurstendamm, interior, restaurant
Scandic Berlin Kürfurstendamm, interior, restaurant scandic-berlin-kurfurstendamm-interior-restaurant-.jpg

Scandic Berlin Kurfürstendamm

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Restaurant

Vores lækre morgenmad serveres dagligt i restauranten.

Du kan finde vores restaurant blot nogle få trin ned fra lobbyområdet. Her serveres vores lækre morgenbuffet med sunde valgmuligheder, Fairtrade-kaffe og lokale produkter hver morgen. Ved siden af restauranten ligger vinterhaven og terrassen, hvor du er velkommen til at nyde din kaffe udenfor om sommeren, og om vinteren kan du finde et hyggeligt sted ved siden af pejsen i et af morgenmadslokalerne.

Til aftensmad kan du nyde vores Scandic Klassikere.

Bemærk, at morgenmad ikke er inkluderet på Scandic Berlin Kurfürstendamm for Save- og Flex-reservationer. Morgenmaden koster EUR 12 pr. person. Vores hotelpakker og andre priser kan inkludere morgenmad. Se prisbeskrivelsen, når du booker.

Åbningstider

Opening hours
Breakfast: Mon-Fri 06:30-10:30, Sat-Sun 06:30-11:00
Dinner: Mon-Sat 17:00-01:00, Sun Closed