Art-værelser i Hamborg

De 29 kunstnerdesignede Art-værelser på Scandic Hamburg Emporio tilbyder en unik hoteloplevelse. Book din yndlingskunstners værelse nu, og sov omgivet af fantastiske kunstværker på de øverste etager. Art-værelserne hører til vores kategorier Superior Plus, Juniorsuite og Mastersuite som – udover deres unikke kunst og udsigt – altid omfatter adgang til den eksklusive opholdsstue med fri morgenmad, snacks og drikkevarer.

Kunst på Scandic Hamburg Emporio i samarbejde med Viva con Agua

Mange unikke koncepter venter på at blive opdaget på Scandic Hamburg Emporio. Hotellets design er inspireret af temaet "vand" og danner en forbindelse med hansestaden, som også er tæt forbundet med vand. Scandic er allerede kendt for sin bæredygtighed, og vores hotel i Hamborg fortsætter denne association med vand i form af kunst. Art-værelserne er designet individuelt af kunstnere, og de afspejler deres egen individuelle fortolkning af temaet vand. Kunstværkerne, malerierne og fotografierne på Art-etagerne på hotellets 7. og 8. etage udgør galleriet med skiftende kunst. Galleriet præsenterer værker af forskellige kunstnere og fotografer som Florian Weber, Thomas Koch og Paul Ripke. Derudover har kunsten også et bæredygtighedstema: Projektet blev indledt i samarbejde med den sociale organisation Viva con Agua samt det tilknyttede Millerntor Gallery fra Hamborg, som støtter projekter, der sørger for brønde og rent drikkevand samt hygiejne og adgang til sanitetsfaciliteter i hele verden. 

MILLERNTOR GALLERY – Kunst skaber vand

Millerntor Gallery afholdes hvert år på fodboldklubben FC St. Paulis fodboldstadion, og det er en international festival for urban kunst, musik og kultur. Begivenheden blev startet som et samarbejde mellem FC Sankt Pauli og Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., en velgørenhedsorganisation, hvis mål er at levere rent drikkevand til alle i hele verden. Med mottoet "Kunst skaber vand" ønsker Millerntor Gallery at øge forståelsen for den globale drikkevandssituation gennem kulturelle midler og gøre opmærksom på situationen omkring sanitære faciliteter og hygiejneforhold i udviklingslandene for at vække en følelse af socialt ansvar hos udstillingernes gæster. Forkortelsen WASH (Water, Art, Sanitation and Hygiene [vand, kunst, sanitet og hygiejne]) fremhæver dette mål. Hovedparten af indtægterne fra salget af kunstværkerne vil blive skænket af kunstnerne til at støtte Viva con Aguas arbejde. 

Tilbring natten i et af vores unikke Art-værelser

Art-værelserne befinder sig øverst oppe på 7. og 8. etage på vores hotel Scandic Hamburg Emporio, og de fleste af værelserne har en betagende udsigt over Hamborgs tage, i tillæg til en særlig kunstnerisk atmosfære. Nederst på denne side kan du se de kunstnere, der er blevet udødeliggjort her, og du kan vælge dit yndlingsværelse til dit næste ophold i Hamborg.  

 

Det med småt: Art-værelserne er tilgængelige i værelseskategorierne Superior Plus og Mastersuite samt i mange Juniorsuiter på Scandic Hamburg Emporio. Disse værelser er beliggende på hotellets to øverste etager og tilbyder altid adgang til opholdsstuen på 8. etage, hvor der er fri morgenmad, snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Hvis du ønsker at booke et specifikt Art-værelse, bedes du kontakte vores bookingafdeling ved at bruge vores forespørgselsformular eller ringe til +49 (0) 40 4321870 eller sende en e-mail til artrooms.de@scandichotels.com. Værelserne kan bookes afhængigt af ledighed.