Julemarkeder i Hamborg

Hvis du ikke kan få nok af glühwein, brændte mandler og kastanjer, er Hamborg det helt rigtige sted for dig! Som Tysklands andenstørste by har Hamborg et væld af julemarkeder med noget for alle. Uanset om du rejser med børn, din partner eller alene, byder Hamborg på masser af sjov og underholdning for alle, der er vilde med julemarkeder. Vi præsenterer dig for de smukkeste julemarkeder i Hamborg her.Det historiske julemarked

Et af Hamborgs mest kendte og største julemarkeder er det historiske julemarked på Rathausmarkt. Det årlige motto her er “Kunst, ikke handel“. Med Hamborgs rådhus i baggrunden byder markedet på den populære glühwein, udskåret trækunst og andet smukt udført kunsthåndværk, legetøj og anderledes gaveidéer. Julemarkedet holder åbent fra slutningen af november og indtil lige før jul, og det ligger omkring 15 minutters gang fra vores hotel i centrum. Højdepunktet: Hver dag flyver julemanden i sin kane over det historiske julemarked og fortæller historien om rensdyret Rudolf! Hver lørdag i advent er der desuden en juleparade.

Julemarkeder i Hamborg | Scandic Hotels

Det “cool“ julemarked

Hamborg er kendt for sit farverige, ekstravagante festmiljø på Reeperbahn. Festgadens stemning finder man også, når den igen i år er vært for det lokale kultjulemarked “Santa Pauli“ fra midten af november. Udover almindelige juleboder bugner Spielbudenplatz også af souvenirs og fjollet tilbehør. Selvom temperaturen daler, er her altid et varmt underholdningsprogram med livemusik og forskellige optrædener.

Det maritime julemarked

Julemarkedet på Fleetinsel i hjertet af distriktet HafenCity er en helt særlig oplevelse. Beliggenheden på kanalen Alsterfleet tæt på havnen giver dette julemarked en maritim stemning. Bygningernes arkitektur i Wilhelmsk stil og udsigten over det glitrende vand tilføjer også et strejf af romantik. Der er også en masse for børn, for eksempel karrusellen og de klassiske sejlbåde. Julemarkedet på Fleetinsel er åbent fra slutningen af november indtil lige før jul.

Det farverige julemarked

Julemarkedet i Ottensen er helt sikkert et besøg værd. På grænsen mellem distrikterne Ottensen og Altona, lige ved siden af Altona station, ligger Ottensen julemarked med en farverig blanding af kulinariske tilbud og kunsthåndværk fra hele verden. Her er fokus hovedsageligt på spændende og varieret familieunderholdning. Her er noget for alle, fra julefortællinger til bagning, kunsthåndværk og dukketeater. Dette fantastiske marked er også åbent fra slutningen af november indtil lige før jul.

Julemarkeder i Hamborg | Scandic Hotels

Det magiske vintermarked

Lysende telte, lysenes refleksion i Binnenalster, skåle med punch og et stort pariserhjul er blot noget af det, du kan finde fra slutningen af november på Weisserzaubers vintermarked på Jungfernstieg. Pagodetelte forvandler Hamborgs fantastiske boulevard til et glitrende lyshav. Det historiske store pariserhjul, som tilbyder en fantastisk udsigt til de magiske lys, er især et hit blandt børn. Markedet holder åbent fra slutningen af november til slutningen af december.

Julemarkeder i Hamborg | Scandic Hotels

Det traditionelle julemarked

Blot et stenkast fra vores hotel Scandic Hamburg Emporio ligger julemarkedet på Gänsemarkt. Hytterne ligger som peberkagehuse på Gänsemarkt og forvandler pladsen til en eventyrlig landsby. Her finder du alle de traditionelle klassikere, såsom Schmalzkuchen (kager), Spanferkel (pattegris) og forskellige typer varm punch.

Tæt på vandet, men stadig tør og varm

Vores hotel Scandic Hamburg Emporio ligger ikke langt fra den berømte sø Binnenalster på promenaden Jungfernstieg. Vores hotel er designet ud fra temaet “vand”. I vores H2O køkken bar lounge kan du vælge mellem udvalgte sæsonretter eller afslutte dagen med en drink i vores hotelbar. Hvis du vil have skandinaviske juleklassikere, så prøv vores traditionelle julebuffet “Julbord” på udvalgte dage.