Book hotel

Bar
Bar
Tilbage til hotel

Bar

Et enkelt kig på barmenuen siger det hele: Du er kommet for at blive. I hvert fald så længe, det tager at prøve en af vores moderne regionale vine fra bæredygtige vingårde, en af vores mange kreative cocktails eller en af vores hjemmelavede lemonader. Faktisk har vi tid til at servere noget af det hele for dig, da baren er åben til kl. 01.00 hver dag.

Restaurantbooking

+49 911366300

Kender du Frankens mousserende vin ”Secco”? Eller Nürnbergs ”røde øl”? Nej? Så synes vi, at du skal komme forbi og prøve dem. Rød øl er blev fremstillet med særlige bryggemetoder siden den tidlige middelalder, og er en af byens ægte specialiteter. Vores bar er perfekt til en afslappende fyraftensdrink eller en mousserende aftenaperitif, og den er et populært mødested for både gæster og lokale.

Vi har lagt masser af kærlighed i hver eneste detalje, skabt en nøje gennemtænkt menu og sørger for, at alle cocktails rystes – eller røres – professionelt. Med hotellets kulinariske koncept er de fleste vine fra Franken eller andre tyske regioner, og de er ofte fra vingårde, der anvender bæredygtige dyrkningsmetoder. Vores hjemmelavede lemonader, der indeholder 0% alkohol men 100% smag, vil helt sikkert også gøre indtryk. De kan for eksempel indeholde lokale blommer eller Earl Grey-sirup. Nysgerrig?

Åbningstider

Opening hours
Bar: Mon-Sun 18:00-01:00