Vi tror på dig

Hos Scandic tror vi på styrken i den enkelte. Og selv om vi kommer fra hele verden, taler vi alligevel samme sprog. Vi ved, at vi gør hinanden gode. Vi tror på forskellighed og på personlig udvikling. Og vigtigst af alt - vi tror på dig!styrken i at tro på hinanden

At kunne trives og udvikles både privat og på arbejdet kræver en tro på sig selv, men også en tro fra andre. Når vi tror på hinanden, styrkes vores samarbejde, vores motivation og vores glæde. Derfor tror vi på dig. 

Vi tror på, at du er en af vores 300 nye medarbejdere

I de kommende år åbner vi en række nye hoteller i både Aarhus og København. Derfor søger vi nye, dygtige og engagerede medarbejdere inden for alle hotelverdenens fagområder. Vi tror på, at du er en af dem. Vi tror på dig!

Er du interesseret, så lad os endelig høre fra dig. Du kan se alle vores ledige stillinger her

Vi tror på, at du brænder for det, du gør 

Vi har alle forskellige ting, som vi er særligt passionerede omkring. Vi tror på, at dette skinner igennem i dit arbejde, og dermed kommer både dig, os og vores gæster til gode. Oplev vores køkkenchef fortælle om sin passion for god mad.

Vi tror på din gode energi 

Når du er glad og tilfreds, smitter det af på alle andre. Både på dem, du er tæt på i hverdagen og på alle vores gæster. Hør vores receptionist fortælle om den gode energi i Scandic. 

Vi tror på dit mod til at overraske 

Selv om vi er forskellige, har vi en fælles passion om at gøre det bedste for hinanden, for vores omgivelser og for vores gæster. Her kan du få en smagsprøve på vores kreativitet:

Vi tror på dine ambitioner

Alle har mulighed for at udvikle sig. Derfor glæder vi os til at se dig vokse og hjælpe dig med at få mere ud af livet - både privat og på arbejdet. Hør om dine muligheder: