Kom i julestemning på Scandic Falkoner

Julen nærmer sig og det er snart tid til juleshopping, julemarkeder og julehygge. København har en helt særlig julestemning og på vores hotel Scandic Falkoner, har vi skabt det ultimative juleværelse.Elsker du julen ligeså meget som os, så kom i julestemning med os på Scandic Falkoner.

Der er skruet helt op for julestemningen, når Scandic den 10. november slår dørene op til årets juleværelse. Juleværelset 2023 er indrettet af den anerkendte interiørdesigner og stylist Sidsel Zachariassen, der med sin stilsikre hånd har indrettet et af superior-værelserne på det ikoniske storbyhotel, Scandic Falkoner.

Efter en lang dag med julemarkeder og juleshopping har vi sørget for, at du kan forblive i julestemningen på vores juleværelse. Mange forbinder hotellet på Falkoner Allé med teater- og musicalforestillinger og netop derfor er der taget inspiration i scenemiljøet ved udsmykningen af værelset.

Sidsel har bl.a. ladet noder, musikinstrumenter og kendte amerikanske julesange indgå i indretningen. De kraftige og luksuriøse tekstiler på sengen er designet i gyldne toner og boudoir, og den håndplukkede julepynt giver associationer til amerikanske julefilm.  

En særlig juleoverraskelse venter desuden alle overnattende gæster.

Hver dag serverer vi æbleskiver og gløgg på hotellets restaurant Green Room. Nyd en varm gløgg på hotellets fine bar, mens du nyder julestemingen på hotellet.

Det praktiske
Prisen for en overnatning omgivet af julehygge er 1.395 kr. for 2 personer. Værelset er et komfortabelt superior værelse med morgenmad inkluderet. Juleværelset kan bookes med ophold fra 10. november til 27. december 2023. Benyt bookingkoden BJUL241223 for at reservere værelset her på vores webside.

Jul på Scandic
Vi kan rigtig godt lide at passe på vores gæster og særligt i julen er vi glade for at hygge om jer. Vi pynter op til jul på hotellerne og deler juletips og opskrifter med jer, så i kan få en rigtig Scandic julestemning hjemme hos jer selv.
Hver dag checker en nisse ind på vores hoteller i Danmark og hænger en julesok op på ét tilfædigt værelse. Julesokken er fyldt med slik, søde sager og andre hyggelige overraskelser.