Priser Scandic Go

Du kan finde oplysninger om de forskellige priser på Scandic Go her.GO SAVE. NO BREAKFAST

Priser tilgængelige på Scandic GO-hoteller. Bookinger kan ikke refunderes, ændres eller annulleres. Beløbet trækkes på kreditkort, når bookingen er bekræftet. Morgenmad er ikke inkluderet i prisen. Inklusive moms.


GO CHANGE. NO BREAKFAST

Priser tilgængelige på Scandic Go-hoteller. Bookinger kan ændres uden beregning, men kan ikke refunderes eller annulleres. Når en booking ændres, kan datoer, antal nætter, værelsestype og antal personer ændres. Det er ikke muligt at ændre hotel. Prisforskellen mellem den oprindelige booking og den nye booking skal betales ved check-in, hvis den nye pris er højere end den oprindelige pris. Ombooking til en lavere pris end den allerede betalte pris, vil ikke blive refunderet. Ændring af en booking er tilladt indtil kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Beløbet trækkes på kreditkort, når bookingen er bekræftet. Inklusive moms. Denne pris er kun tilgængelig for booking på Scandic web og app.

GO FLEX. NO BREAKFAST

Priser tilgængelige på Scandic Go-hoteller. Denne pris er tilgængelig på vores Scandic Go-hoteller. Book helt op til og med ankomstdagen. Ombook eller annullér bookingerne indtil kl. 18.00 lokal tid på ankomstdagen. Betales direkte på hotellet. Morgenbuffet er ikke med i prisen. Inklusive moms.