Nyhed - SAS Credits og Scandic

Det skal være nemt at rejse og skønt at bo på Scandic. Vi har over 150 hoteller i ti lande. Alle med sin specielle atmosfære og sin egen unikke placering. Men de har også meget til fælles. Et smart og gennemtænkt koncept, som gør din forretningsrejse lige bekvem, hvad enten du checker ind i Umeå eller i København.

Altid på Scandic – både firmamæssigt og privat

En stor økologisk morgenbuffet indgår altid i værelsesprisen. Får du lyst til natmad, eller vil du have en kop kaffe med op på værelset, kan du besøge hotellets minibutik, som har døgnåbent. Hvis du vil surfe, kan du uden beregning bruge vores trådløse internetforbindelse. Børn op til 13 år bor desuden uden ekstra omkostninger på de voksnes værelse. 

Fordele for firmaet

Scandic tilbyder firmaer, som har en SAS Credits-aftale, rabat på vores standardværelsespriser. Du får følgende fordelagtige fordele:* 

  • 5% rabat på vores Flex-priser på mere end 150 hoteller i ti lande
  • Adgang til vores fordelagtige tilbud
  • Booking via vores hjemmeside eller gennem rejsebureau

 

* Hvis dit firma allerede har en aftale med Scandic, kan en SAS Credits-aftale ikke kombineres med denne, medmindre de håndteres som separate aftaler.

Tilmeld dit firma

Efter modtagelse af din tilmelding kontakter vi dig. Inden I begynder at bo hos os, modtager firmaet en velkomstpakke med mere information om Scandic. I den finder du også information om, hvordan du og dine kolleger bliver medlemmer i vores stamgæstprogram, og hvordan I kan blive opgraderet til "2nd Floor". 

Firma
Organisationsnummer
Kontaktperson
Titel
E-post
Telefon
Firmaadresse 1
Firmaadresse 2
Postnummer
By/Sted
Land
SAS Credits CMP nummer