Kæledyr på hotel

Planlægger du en hotelovernatning, og vil du gerne have din hund eller kat med på dit ophold? Så kan du sagtens bo hos os! Hovedparten af vores hoteller tillader, at du bor sammen med din firbenede ven og tilbyder kæledyrsvenlige værelser.Bo på hotel med dit kæledyr

De fleste af vores hoteller tillader, at du har dit kæledyr med, når du bor hos os. Hotellerne kan dog have forskellige retningslinjer, når det kommer til kæledyr, f. eks. i forhold til hvor mange kæledyrsvenlige værelser de tilbyder samt hvilken slags kæledyr, der må bo på hotellet. Uanset om det er din hund, kat eller et andet mindre selskabsdyr du gerne vil have med på hotel, er tillægsprisen den samme.

På de hoteller, som tilbyder særlige værelser til gæster med kæledyr betales et tillæg enten per ophold eller per nat. Dette tillæg betaler du, når du ankommer til hotellet. Kontakt det hotel, du ønsker at bo på for at høre mere. 

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr i vores restauranter af hensyn til alle vores gæster. Vi gør selvfølgelig en hjertelig undtagelse for vores firbenede venner i form af førerhunde. 
Vi takker for din forståelse, og glæder os til at byde dig og dit kæledyr velkommen til vores hoteller.

Tillæg til værelsespris for et kæledyrsvenligt værelse

Tillæg pr. nat.

Bemærk: kæledyrsvenligt værelse er ikke tilgængeligt for alle værelseskategorier. 

Husk at sætte flueben i boksen " Kæledyrsvenligt værelse" under Særlige behov eller ønsker, når du booker på vores website. Du skal stadig kontakte hotellet direkte for at være sikker på, at du kan få et kæledyrsvenligt værelse, da din markering i bookingen blot vil fremgå som et ønske.

Førerhunde er altid velkomne uden beregning på vores hoteller.