Kæledyr på hotel

Planlægger du en hotelovernatning, og vil du gerne have din hund eller kat med på dit ophold? Så kan du sagtens bo hos os! Hovedparten af vores hoteller tillader, at du bor sammen med din firbenede ven og tilbyder kæledyrsvenlige værelser.Bo på hotel med dit kæledyr

De fleste af vores hoteller tillader, at du har dit kæledyr med, når du bor hos os. Hotellerne kan dog have forskellige retningslinjer, når det kommer til kæledyr, fx i forhold til, hvor mange kæledyrsvenlige rum, de tilbyder samt hvilken slags kæledyr, der kan bo på hotellet. Uanset om det er din hund, kat eller et andet mindre selskabsdyr, du gerne vil have med på hotel, er tillægsprisen den samme.

På de hoteller, som tilbyder særlige værelser til gæster med kæledyr betales et tillæg til værelsesprisen. Dette tillæg betalar du, når du ankommer til dit ophold. Kontakt det hotel, du ønsker at bo på for at høre mere. 

Tillæg til værelsespris for et kæledyrsvenligt værelse

Tillæg pr. nat.

Tillæg per besøg

Husk, at sætte flueben i boksen " Kæledyrsvenligt værelse" under Særlige behov eller ønsker, når du booker på vores website. Du skal stadig kontakte hotellet direkte for at være sikker på, at du kan få et særligt, dyrevenligt værelse, da din markering i bookingen blot vil fremgå som et ønske.