SCANDIC GO – ET NYT BRAND, SOM ER EN DEL AF SCANDIC-FAMILIEN

Vi er meget glade for at kunne præsentere dig for Scandic Go – et smart urbant hotelkoncept med fokus på at levere det vigtigste til en god pris, samtidig med at det er miljøvenligt og intuitivt at bruge. Det er perfekt til gæster, der vil rejse billigere eller have flere penge til oplevelser uden for hotellet.Du styrer det meste af dit ophold på Scandic Go, på din telefon. For eksempel er check-in, check-out, bestilling af mad og betaling alt sammen digitalt. Det giver dig en oplevelse, hvor du nemt styrer. Et simpelt hotel, hvor der altid er service, hvis du har brug for det. 

Nyd streetfood-inspireret mad og drikkevarer i loungebaren, eller bestil det til at tage med. Dette gælder for tidlige morgener, sene aftener og alt derimellem. 

Vores Scandic Go hoteller inkluderer opfriskende toiletartikler, vaskerum på stedet og et udvalg af de vigtigste ting i loungeautomaten, hvis du har glemt eller undladt at pakke noget. 

VORES SCANDIC GO HOTEL ER ÅBENT I STOCKHOLM  

Scandic Go, Upplandsgatan 4. 
Med en beliggenhed i hjertet af den livlige bydel Norrmalm, lige ved Norra Bantorget og tæt på hovedbanegården, får man det perfekte udgangspunkt, når man vil udforske byens travle centrum.


ÅBNER SNART – HOLD GODT ØJE 

ÅBNER SEPTEMBER 2024. Scandic Go, Sankt Eriksgatan 20, Stockholm.  
Der er masser af steder at tage hen og udforske i den svenske hovedstad, så vi åbner endnu et hotel i Stockholm på Sankt Eriksgatan, Kungsholmen.  

Scandic Go udvider – åbner endnu et hotel i centrum af Stockholm

ÅBNER 2028. Scandic Go, Garden Helsinki.  
Snart har vi endnu et sted, hvor du kan overnatte blot få dansetrin fra din næste Garden Helsinki-oplevelse – hold godt øje! 

Scandic styrker sin position i Helsinki med to nye hoteller