SCANDIC GO NU ÅBEN I STHLM

Vi er meget glade for at kunne fortælle om vores seneste projekt – et smart urbant hotelkoncept med fokus på at levere det vigtigste til en god pris, samtidig med at det er miljøvenligt og intuitivt at bruge. Det er perfekt til gæster, der vil rejse billigere eller have flere penge til oplevelser uden for hotellet. Nu har Scandic Go endelig åbnet sit første hotel i Stockholm.Scandic Go er et nyt brand, som er en del af Scandic familien. 

VORES FØRSTE SCANDIC GO HOTEL ER NU ÅBENT 

Scandic Go, Upplandsgatan 4. 
Med en beliggenhed i hjertet af den livlige bydel Norrmalm, lige ved Norra Bantorget og tæt på hovedbanegården, får man det perfekte udgangspunkt, når man vil udforske byens travle centrum.

Med din telefon kan du booke, checke ind eller ud, betale for ting og bestille mad og drikkevarer til afhentning i loungen. Et mere enkelt hotel med service, som altid er tilgængelig, hvis du ønsker det.

Nyd mad og drikkevarer i street food-stil i loungen, eller bestil dem til at tage med på afhentningsstedet. Dette gælder for tidlige morgener, sene aftener og alt derimellem.

Vores Go-hoteller inkluderer opfriskende toiletartikler, vaskerum på hotellet og et udvalg af vigtige ting i loungeautomaten til det, du glemte eller valgte ikke at pakke.