Scandic står bag sporten

Hos Scandic forstår vi, hvor vigtigt det er at være frisk og udhvilet, når man skal yde sit bedste. Derfor tilbyder vi dig, din lokale klub eller din forening et kampdygtigt alternativ til soveposer og luftmadrasser i gymnastiksalen. Få en god nats søvn, sund kost og den bedste service på alle vores 30 hoteller i Danmark. Scandic står bag sporten!Få en drømmestart på banen - Scandic står bag sporten

Vi har mange års erfaring i at have sportsfolk boende og er trænet i at tilpasse os særlige behov for hvile, kost og søvn. Og alle er velkomne! Uanset om du stiller med nogle få spillere, et helt hold af verdensmestre eller kun dig selv. Vi er fleksible og sætter overlæggeren højt for at imødekomme ethvert behov. Kontakt os på tlf.: 33 48 04 03 eller på mail: sport.dk@scandichotels.com, så vender vi tilbage med en kampdygtig pris.  

En god nats søvn er den bedste taktik

Har du sovet godt, er det nemmere at komme på banen og yde dit bedste. Vælger du, din klub eller din forening at booke et ophold hos os, er der alle muligheder for at få en drømmestart - uanset hvilken sport, der stilles op i.

Sulten efter sejr

Alle der sover hos os, vågner op til en stor og varieret morgenmadsbuffet. Er der særlige ønsker, løber vi ekstra stærkt og får det serveret i en fart. Økologi er også på buffeten. 

Melder sulten sig uden for de almindelige spisetider, stiller vores køkken gerne op. Vi kan tilbyde både børnevenlige menuer og særlige sportsbuffeter til voksne atleter. 

Særlige priser til sporten

Vi tilbyder særlige priser til forbund, foreninger og klubber samt til deres medlemmer. Priserne varierer fra hotel til hotel og efter sæson. Du kan booke enkeltværelser, dobbeltværelser samt værelser til tre og fire personer.