Festmenuer

Skal du holde fest på Scandic? Vores dygtige kokke er klar til at tilberede din festmenu. Menuen er baseret på de bedste råvarer, så du og dine gæster er sikret en unik smagsoplevelse.



Læn dig tilbage og lad os tilberede din festmenu

Når du vælger at holde fest på Scandic, hjælper vi dig med al planlægningen, og vi tilbereder selvfølgelig også din festmenu.

Vælg festpakke A, B eller C, som passer bedst til dit arrangement. Alle festpakker indeholder kategori 1. Hvis du ønsker at opgradere din menu, kan du vælge retter fra kategori 2 eller 3. Du kan se alle kategorierne længere nede på siden.

Kontakt os på +45 33 48 04 02, så hjælper vi med en pris og lokaler til din fest. Du kan læse mere om vores selskaber her.

Festbuffet_2024.png

Minimum 20 personer ved 3-retters menu. Minimum 25 personer ved buffet og brunch.

Tilkøb til festpakker: (pris er pr. kuvert)

  • Snacks ved velkomst +45kr.
  • Husets spiritus pr. påbegyndt time +69 kr.
  • Ekstra fri bar pr. påbegyndt time +79 kr.
  • Blomster eller andre ønsker afregnes efter aftale

Hurtige links

Forretter | HovedretterDesserterNatmadBuffetVinmenu Brunchmenu

Forretter

Kategori 1

  • Rilette af laks med agurk, peberrod og grillet citron
  • Skovsvampesuppe med friske urter og brød
  • Rejecocktail med salat, citron og dressing

Kategori 2 (+30kr. pr. kuvert)

  • Røget laks med rygeost, rugbrødscrumble og fennikel
  • Skaldyrsbisque med ristede solsikkekerner og urteolie
  • Oksecarpaccio med Efterglød, trøffelolie og urter

Kategori 3 (+40kr. pr. kuvert)

  • Røget andebryst med syltet perleløg, persillemayonnaise og bitre salater
  • Kammuslinger med blomkål, hasselnødder og syrnet fløde
  • Lufttørret skinke med melonsalat og citrusurter

BEMÆRK! Idet vi har stor fokus på lokale, bæredygtige grøntsager, kan der forekomme enkelte ændringer på dette.

Hovedretter

Kategori 1

  • Dansk velfærdskyllingebryst med svampe, bønner og kyllingesky
  • Helstegt svinefilet med rodfrugter, løg og pebersauce
  • Kalveculotte med årstidens grønt, gulerødder og rødvinssauce

Kategori 2 (+45 kr. pr. kuvert)

  • Laks med kål, citron og fiskefumet
  • Oksetyksteg med forårsløg, selleri og bordelaise sauce
  • Dansk kalvefilet med gulerødder, estragon og rødvinssauce

Kategori 3 (+65 kr. pr. kuvert)

  • Oksemørbrad med selleri, skalotteløg og portvinssauce
  • Lammeculotte med jordskokker, løg og rosmarinsauce
  • Dansk torsk med sæsonens grønt og beurre blanc sauce

BEMÆRK! Idet vi har stor fokus på lokale, bæredygtige grøntsager, kan der forekomme enkelte ændringer på dette.

Desserter

Kategori 1

  • Panna cotta med krokant, hvid chokolade og passionsfrugt
  • Gammeldags æblekage med æbler, ribs og creme
  • Chokolademousse med bær, krystalliseret chokolade og saltet karamel

Kategori 2 (+30 kr. pr. kuvert)

  • Chokoladefondant med bær og vanilje is
  • Citrontærte med marengs og mandelcrumble
  • Cheesecake med havtorn, ristet havre og mynte

Kategori 3 (+40 kr. pr. kuvert)

  • Gateau Marcel med vanilje, brændt chokolade og syltede bær
  • Dessert tallerken med et udvalg af husets kager og sødt
  • Variation af is - 3 slags is/sorbet med chokolade og tilhørende garniture

Natmad

Kategori 1

  • Chili con carne med cremefraiche og ris
  • Karrycreme med hønsekød, grøntsager og ris. Serveres med friskbagt brød
  • Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg, sennep og rugbrød
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat

Kategori 2 (+30 kr. pr. kuvert)

  • Stort pølsebord med patéer, forskelligt tilbehør og brød
  • Biksemad med rødbedder, rugbrød og sauce bearnaise
  • Hot dogs ad libitum med klassisk tilbehør

Buffet

Kategori 1

  • Carpaccio med Efterglød og rucola
  • Laks med rygeost og rugbrødscrumble
  • Dansk torsk med radiser og bladselleri
  • Stegt okseroast med hvidløg og timian
  • Dansk velfærdskylling med estragon
  • Kartofler med urter
  • Sæsonens grøntsager
  • Udvalg af varme og kolde saucer
  • Bitre salater med krydderurter og vinaigrette
  • Cremet perlebyg med persille og fennikel
  • Danske oste med sødt og sprødt
  • Udvalg af desserter

Kategori 2 (+75 kr. pr. kuvert)

  • Sprød fennikelsalat med sennepsmarinade og friske krydderurter
  • Salat med ristede svampe, marineret rødløg og ristede nødder
  • Stegte gulerødder med mandler og urtepesto
  • Bagt spidskål med dild og peberrodssauce
  • Røget laks, rejer og citronmayonnaise
  • 2 slags dansk charcuteri og syltet garniture
  • Dansk torsk med urtesauce
  • Langtidsstegt dansk okseroast med hvidløg og frisk rosmarin
  • Dansk velfærdskylling med citron og friske urter
  • Ovnbagte kartofler og krydderurtesmør
  • Bearnaise- og rødvinssauce
  • Danske oste med sødt og sprødt
  • Chokolademousse med årstidens kompot og nøddeknas
  • Brød med olivenolie og smør

Vinmenu

Kategori 1

  • Husets vin

Kategori 2 (+45 kr. pr. kuvert)

  • Cava Nit del Foc
  • Villa Di Mare Pinot Grigio 
  • Epicerie A La Francaise
  • Villa Di Mare 
  • Soldiers Block Shiraz
  • Moscato D'Asti, D.O.C.G.

Kategori 3 (+70 kr. pr. kuvert)

  • Cava Nit del Foc
  • Scotto Chardonnay 
  • Allo Alvarinho & Loureiro, D.O.C. 
  • Old Vine Zinfandel, Scotto
  • Côtes Du Rhône, Domaine Du Seminaire 
  • Moscato D'Asti, D.O.C.G.

BEMÆRK! Der tages forbehold for udgåede vine og årgange.

Brunchmenu 295 kr. pr. kuvert (30%-60% økologisk)

  • 3 slags pålæg der er dansk dyrevelfærdsmærket
  • 2 slags ost med oliven
  • 2 slags marmelade
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Danske blødkogte æg
  • Æggehvideomelet med velfærdsskinke og Havgus
  • Omelet med tomatsalsa og urter
  • Røræg med bacon og brunchpølser af dansk duroc
  • 2 slags yoghurt med toppings
  • Chiagrød med ristet kokos og blåbær
  • Bønnesalat med kikærter og urter
  • Pandekager med bær og toppings
  • Croissanter
  • Skåret frugt
  • Rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
  • Kaffe og te
  • 2 slags juice
  • Ingefær shots

Tilvalg til brunch +75 kr. pr. kuvert

  • Koldrøget laks
  • Salat med grillede grøntsager
  • Små frikadeller med syltede agurker
  • Lun grøntsagstærte
  • Danske kyllingenuggets
  • Vaffelstation med tilbehør