Festmenuer

Skal du holde fest på Scandic? Vores dygtige kokke er klar til at tilberede din festmenu. Menuen er baseret på de bedste råvarer, så du og dine gæster er sikret en unik smagsoplevelse.



Læn dig tilbage og lad os tilberede din festmenu

Når du vælger at holde fest på Scandic, hjælper vi dig med al planlægningen, og vi tilbereder selvfølgelig også din festmenu.

Vælg festpakke A, B eller C, som passer bedst til dit arrangement. Alle festpakker indeholder kategori 1. Hvis du ønsker at opgradere din menu, kan du vælge retter fra kategori 2 eller 3. Du kan se alle kategorierne længere nede på siden.

Kontakt os på +45 33 48 04 02, så hjælper vi med en pris og lokaler til din fest.

imagefm47.png

Minimum 20 personer ved 3-retters menu. Minimum 25 personer ved buffet og brunch.

Tilkøb til festpakker: (pris er pr. kuvert)

  • Snacks ved velkomst +29 kr.
  • Husets spiritus pr. påbegyndt time +55 kr.
  • Ekstra fri bar pr. påbegyndt time +65 kr.
  • Blomster afregnes efter aftale

Hurtige links

Forretter | HovedretterDesserterNatmadBuffetVinmenu Brunchmenu

Forretter

Kategori 1

  • Rilette af laks med agurk, peberrod og grillet citron
  • Skovsvampesuppe med friske urter og brød
  • Rejecocktail med salat, citron og dressing

Kategori 2 (+15 kr. pr. kuvert)

  • Færøsk laks med rygeost, rugbrødscrumble og fennikel
  • Hummerbisque med ristede solsikkekerner og urteolie
  • Oksecarpaccio af dansk oksekød med Havgus, trøffelolie og urter

Kategori 3 (+25 kr. pr. kuvert)

  • Røget andebryst med syltet perleløg, persillemayonnaise og bitre salater
  • Kammuslinger med blomkål, hasselnødder og syrnet fløde
  • Lufttørret skinke med melonsalat og citrusurter

Hovedretter

Kategori 1

  • Dansk kyllingebryst med svampe, bønner og kyllingesky
  • Okseroast med rodfrugter, løg og pebersauce
  • Kalveculotte med årstidens grønt, gulerødder og rødvinssauce

Kategori 2 (+30 kr. pr. kuvert)

  • Færøsk laks med kål, citron og fiskefumet
  • Oksetyksteg med forårsløg, selleri og bordelaise sauce
  • Dansk kalvefilet med gulerødder, estragon og rødvinssauce

Kategori 3 (+50 kr. pr. kuvert)

  • Dansk oksemørbrad med selleri, skalotteløg og portvinssauce
  • Lammefilet med jordskokker, løg og rosmarinsauce
  • Dansk torsk med sæsonens grønt og beurre blanc sauce

Desserter

Kategori 1

  • Panna cotta med krokant, hvid chokolade og passionsfrugt
  • Gammeldags æblekage med æbler, ribs og creme
  • Chokolademousse med bær, krystalliseret chokolade og saltet karamel

Kategori 2 (+15 kr. pr. kuvert)

  • Chokoladefondant med bær og vanilje is
  • Citrontærte med marengs og mandelcrumble
  • Cheesecake med havtorn, ristet havre og mynte

Kategori 3 (+25 kr. pr. kuvert)

  • Gateau Marcel med vanilje, brændt chokolade og syltede bær
  • Dessert tallerken med et udvalg af husets kager og sødt
  • Variation af is - 3 slags is/sorbet med chokolade og tilhørende garniture

Natmad

Kategori 1

  • Chili con carne med cremefraiche og ris
  • Karrycreme med hønsekød, grøntsager og ris. Serveres med friskbagt brød
  • Æggekage serveret med bacon, tomat, purløg, sennep og rugbrød
  • Lune frikadeller med kartoffelsalat

Kategori 2 (+15 kr. pr. kuvert)

  • Stort pølsebord med patéer, forskelligt tilbehør og brød
  • Udvalg af små pålægsboller
  • Biksemad med rødbedder, rugbrød og sauce bearnaise
  • Hot dogs ad libitum med klassisk tilbehør

Buffet

Kategori 1

  • Carpaccio med lagret ost og rucola
  • Færøsk laks med rygeost og rugbrødscrumble
  • Dansk torsk med radiser og bladselleri
  • Stegt okseroast med hvidløg og timian
  • Dansk velfærdskylling med estragon
  • Kartofler med urter
  • Sæsonens grøntsager
  • Udvalg af varme og kolde saucer
  • Bitre salater med krydderurter og vinaigrette
  • Cremet perlebyg med persille og fennikel
  • Danske oste med sødt og sprødt
  • Udvalg af desserter

Kategori 2 (+35 kr. pr. kuvert)

  • Sprød fennikelsalat med sennepsmarinade og friske krydderurter
  • Salat med ristede svampe, marineret rødløg og ristede nødder
  • Stegte gulerødder med mandler og urtepesto
  • Bagt spidskål med dild og peberrodssauce
  • Røget færøsk lak, rejer og citronmayonnaise
  • 2 slags dansk charcuteri og syltet garniture
  • Dansk torsk med urtesauce
  • Langtidsstegt dansk okseroast med hvidløg og frisk rosmarin
  • Dansk velfærdskylling med citron og friske urter
  • Ovnbagte kartofler og krydderurtesmør
  • Bearnaise- og rødvinssauce
  • Danske oste med sødt og sprødt
  • Chokolademousse med årstidens kompot og nøddeknas
  • Brød med olivenolie og smør

Vinmenu

Kategori 1

  • Husets vin

Kategori 2 (+25 kr. pr. kuvert)

  • Nitus, Cava Brut Reserve 
  • Villa Di Mare Pinot Grigio (økologisk)
  • Epicerie A La Francaise
  • Villa Di Mare (økologisk)
  • Soldiers Block Shiraz
  • Moscato D'Asti, D.O.C.G.

Kategori 3 (+50 kr. pr. kuvert)

  • Nitus, Cava Brut Reserve
  • Scotto Chardonnay 
  • Akko Alvarinho & Loureiro, D.O.C. 
  • Old Vine Zinfandel, Scotto
  • Côtes Du Rhône, Domaine Du Seminaire (økologisk)
  • Moscato D'Asti, D.O.C.G.

Brunchmenu 255 kr. pr. kuvert (30%-60% økologisk)

  • 3 slags pålæg der er dansk dyrevelfærdsmærket
  • 2 slags ost med oliven
  • 2 slags marmelade
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Danske blødkogte æg
  • Æggehvideomelet med velfærdsskinke og Havgus ost
  • Omelet med tomatsalsa og urter
  • Røræg med Grambogård bacon og brunchpølser
  • 2 slags yoghurt med toppings
  • Chiagrød med ristet kokos og blåbær
  • Bønnesalat med kikærter og urter
  • Pandekager med bær og toppings
  • Croissanter
  • Skåret frugt
  • Rundstykker, groft brød, rugbrød og smør
  • Kaffe og te
  • 2 slags juice

Tilvalg til brunch + 55 kr. pr. kuvert

  • Færøsk koldrøget laks
  • Salat med grillede grøntsager
  • Små frikadeller med syltede agurker
  • Lun grøntsagstærte
  • Danske kyllingenuggets