Scandic Friends arrangementer

Vi elsker at lære vores stamgæster bedre at kende. Derfor inviterer vi flere gange om året til Scandic Friends arrangementer på vores hoteller. Du må gerne være med til arrangementerne, selvom du ikke overnatter hos os.

Kom med til næste Scandic Friends arrangement

Vi tager os ekstra godt af vores medlemmer af Scandic Friends, og vi vil gerne lære dig bedre at kende! Derfor kan du nu møde os ved alle vores Scandic Friends arrangementer i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Du får mulighed for at lære hotellet lidt bedre at kende, møde andre stamgæster og dele dine indtryk af Scandic med andre. Men mest af alt får du det sjovt!

Om arrangementerne

Arrangementerne varierer og kan være alt lige fra et aftensmåltid eller et spændende foredrag til vinsmagning eller andre sjove aktiviteter. Find datoerne for de forskellige hoteller nedenfor og meld dig til det arrangement, som du ønsker at deltage i, ved at sende en e-mail til hotellet. Du finder alle de informationer du har brug for i dokumenterne nedenfor. Når du har tilmeldt dig, sender hotellet dig yderligere informationer om arrangementet, herunder prisen for at deltage, hvis dette er relevant.

Se arrangementerne i Danmark for 2018