Cirkusrevy med hotelophold

Skal en af de varme sensommeraftner nydes i selskab med blandt andre Lisbeth Dahl og Ulf Pilgaard? Hvis du har billet til Cirkusrevyen 2020, kan du også spare 20% på et ophold på Scandic Eremitage. Kombinér jeres aften på Dyrehavsbakken med en god nats søvn og lækker morgenmad.

Hotelophold for gæster ved cirkusrevyen

Som gæst hos Cirkusrevyen har du også mulighed for at overnatte i hjertet af det hyggelige Lyngby på Scandic Eremitage. Hotellet ligger på toppen af Lyngby Storcenter, så du kan vågne op til en flot udsigt over Lyngby og de nærliggende grønne områder – og samtidigt have de gode shoppingmuligheder lige ved hånden. Desuden ligger det selvfølgelig også tæt på både Dyrehavsbakken og København, så det er nemt at komme til med offentlig transport. Vi tilbyder gode parkeringsmuligheder i den store parkeringskælder, der ligger under hotellet.

Hvad er inkluderet i opholdet?

  • 20% på en overnatning på Scandic Eremitage
  • Stor morgenbuffet
  • De sædvanlige Scandic fordele
  • Børn under 13 år bor for 0 kr. på forældrenes værelse

Hvornår kan jeg booke og benytte mig af opholdet?

  • Du kan benytte tilbuddet på din overnatning i hele cirkusrevyens spilleperiode (9. maj til 15. august)

Hvordan booker jeg?

  • Book online og anvend koden SEV
  • Du kan også booke via telefonen: Ring 3348 0400 og tast 1 for individuel værelsesbooking. Husk at oplyse koden SEV

Det med småt!

Book tilbuddet online op til og under hele spilleperioden for Cirkusrevyen 2020, den 9. maj til 15. august. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud og afhænger af ledig kapacitet på hotellet. Du kan ændre eller annullere reservationen indtil kl. 18:00 på ankomstdagen, og betalingen for reservationen sker i forbindelse med dit ophold. Husk at fremvise din billet til Cirkusrevyen, når du checker ind. Du kan også booke via telefonen på 3348 0400 og opnå rabat.
Bookingvilkår