ÅBNINGSTILBUD – DOBBELTVÆRELSER FRA 69 EURO I MÜNCHEN

What’s October without a Fest? We’re opening Scandic München Macherei on 14th October 2022! Book your double room now from 79 EUR in Munich's trendy Macherei district!hyggeligere end din egen stue: Scandic München Macherei

Med bookingkoden FRIENDSMUNICH kan du booke nu fra 79 Euro pr. nat for et dobbeltværelse på Scandic München Macherei. 

Højdepunktet: Du får fleksibel ombooking af dit ophold indtil ankomstdagen, hvis noget skulle komme i vejen.

HVORNÅR OG HVORDAN BOOKER JEG TILBUDDET?

Du kan booke tilbuddet online via vores website indtil 31. december. Du skal blot vælge Scandic München Macherei øverst i bookingvinduet og indtaste de ønskede rejsedatoer. Som Scandic Friends-medlem får du altid den bedste pris!  

HVORNÅR KAN JEG BENYTTE MIG AF TILBUDDET?

Tilbuddet gælder for alle ophold fra 14. oktober 2022 til 31. marts 2023, med forbehold for ledige værelser. Det betaler sig at være hurtig! 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores nye hus. Uanset om det er efterår, vinter eller forår – vi kan næsten ikke vente med at se dig.

Kom forbi, og bliv hængende. Ren komfort på Scandic München Macherei. 

Storbyens energi møder skandinavisk hygge – Scandics første hotel i München åbner dørene i Macherei-distriktet.  

Scandic passer perfekt ind i storbyomgivelserne og er gearet mod at skabe forbindelser. Det er nemt at mødes i fællesområderne og de hyggelige lounges, mens co-working-områder med god plads og mere private hjørner gør arbejdet til en fornøjelse i flotte designomgivelser. Mød nye og gamle venner over en drink eller to i baren eller over mad fra det skandinaviske køkken i den tilstødende restaurant. Efter en begivenhedsrig dag, hvor du har udforsket byen, kan du slappe af på vores eksklusive værelser. Med en varm farvepalet og elegante træelementer tilbyder Scandic München en blanding af design og bæredygtighed, der er så unik og behagelig, at du ikke får lyst til at rejse igen. 

Se frem til

  • De højeste standarder inden for bæredygtighed og skandinavisk hygge
  • Et særligt miljø med unikt design
  • Mulighed for co-working og fjernarbejde
  • Autentisk skandinavisk mad til aften og frokost
  • En perfekt start på dagen med vores morgenmadsbuffet
  • Direkte forbindelse til offentlig transport

Det med småt: Særpris på Scandic München Macherei. Tilbuddet gælder fra 14. oktober 2022 til 31. marts 2023, med forbehold for ledige værelser. Kan kun bookes indtil 30. september. Bookinger kan ændres indtil kl. 18.00 på ankomstdagen. Læs venligst vores politikker.