Åbningstilbud – fra 99 EURTag en byferie på landet 

Nu er dagen endelig kommet! Den 1. marts 2023  åbnede vi dørene for Scandic Frankfurt Hafenpark. Vores nye moderne og bæredygtige hotel ligger mellem Den Europæiske Centralbank og en oase i en grøn park og byder dig velkommen! 

Få de bedste værelsespriser nu, og book et dobbeltværelse fra 99 EUR

Og det bedste ved det: Som medlem af Scandic Friends får du også én medlemsrabat hver dag! Du skal blot vælge prisen med en medlemsrabat og reservere. 

BARE DE BEDSTE NABOER: SKYLINE OG PARK OASE

 
Vores mål med konceptet og placeringen af vores nye hotel i Frankfurt er at være det førende hotel i byen ved Main floden. Det er fordi, vi på Scandic Frankfurt Hafenpark byder dig velkommen til at nyde hotellet beliggenhed tæt på byens centrum, og alligevel i en grøn oase med skandinavisk varme og en fornemmelse af en byhave. Vores hotels innovative arkitektur kombinerer hver detalje af konsekvent bæredygtighed, moderne design og komfort i unikke omgivelser med en afslappet atmosfære.  
 
Hotel Scandic Frankfurt Hafenpark ligger øst for Frankfurt i det nyligt udviklede Hafenpark-kvarter. Ligesom vores hotel er dette byområde karakteriseret ved sin moderne arkitektur, der er omgivet af masser af grønne områder og rekreative faciliteter. Vi har skabt et moderne område til dit ophold, hvor naturen når helt ind i vores hotel, og havens elementer smelter sammen med åbne rum. 
 
Hos Scandic er en følelse af åbenhed et must sammen med social interaktion. Derfor finder du masser af områder på vores hoteller, hvor du kan nyde samværet med andre gæster. Det starter om morgenen med vores varierede morgenmad med over 40% økologiske produkter. I løbet af dagen kan du slappe af i vores forskellige behagelige lounger og derefter gå til vores bar og spiseområde om aftenen. Disse områder smelter ubesværet sammen, ligesom de forskellige dele af din dag. Et særligt højdepunkt her er vores åbne køkken, hvor vi serverer moderne mad præget af årstiden og regionens madkultur. Sæt dig ned, og oplev skandinavisk “hygge”, mens du spiser fra vores komfortable lænestole, eller nyd den sociale atmosfære ved vores fællesborde.  
 
Efter en begivenhedsrig dag kan du finde ro og afslapning i vores elegante, komfortabelt møblerede skandinaviske værelser. Trægulve og naturlige farver og stoffer skaber varme, mens vores komfortable senge med boksmadrasser sørger for en udhvilende nattesøvn. Der er også fri WiFi og en flaske vand ved din ankomst. 
 
Du kan opleve endnu mere afslapning i en af vores to saunaer. Hvis du foretrækker at slutte din dag med en træning, er vores fitnessrum åbent for dig 24timer i døgnet. Den nærliggende Hafenpark tilbyder endnu flere sportsfaciliteter, og Osthafen Skatepark ligger lige på den anden side af vejen. 
 
Et tip fra os: Hvis du vil opleve Frankfurt med din familie, bør du overveje vores familieværelser. 
 

Du kan se frem til:

  • de højeste standarder inden for bæredygtighed og skandinavisk komfort
  • et særligt sted med et unikt design
  • en perfekt start på dagen med vores morgenmadsbuffet
  • sæsonbestemte og regionale retter til frokost og aftensmad
  • direkte forbindelser til offentlig transport