Agentrabat på Scandic

Som bookningagent får du rabat, når du bor privat hos os på Scandic. Du kan nemt og hurtigt booke dit værelse direkte på vores hjemmeside. Ansøg om at få et Scandic-kort for at få adgang til de særlige priser. Kortet sender dig direkte til medlemsniveau 2nd floor i vores stamgæsteprogram. Vi ser frem til at modtage dig som gæst og vi håber, at du vil synes om at bo på vores hoteller.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Du vil vel ikke gå glip af din agentrabat?

Brug formularen nedenfor til at ansøge om dit Scandic-kort, så bliver du automatisk opgraderet til medlemsniveauet 2nd floor, og din agentrabat på Scandic begynder at gælde. Hvis du allerede er medlem af vores stamgæsteprogram, skal du tilmelde dig igen. Når du bor til agentpris, optjener du ikke point eller overnatninger til et højere medlemsniveau og du modtager heller ikke vores andre Scandic Friends fordele. 

Nyt medlem?

Hvis du ikke allerede er medlem, skal du klikke på "Tilmeld" og derefter indtaste tilbudskoden TID og dine kontaktoplysninger. Bemærk, at det tager op til 48 timer, inden dit medlemskab opgraderes til 2nd floor.

Allerede medlem?

Hvis du allerede er medlem, skal du vælge "Allerede medlem", indtast tilbudskoden TID og log ind på din konto, så opgraderer vi dit medlemskab til 2nd floor. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du klikke på linket nedenfor. Bemærk, at det tager op til 48 timer, inden dit medlemskab opgraderes til 2nd floor.

Aktiver