Få dobbelt op på nætter

Få dobbelt op på nætter! Få dobbelt så meget ud af dit kommende forretningsophold eller weekendophold. Hver nat tæller som to.

Hver nat tæller som to

Få dobbelt op på nætter. Når du aktiverer tilbuddet herunder, tæller vi hver overnatning som to. Hvis du for eksempel overnatter tre nætter, tæller vi dem som seks.

Sådan får du en nat til at tælle som to:

      • Aktivér tilbuddet herunder, når du booker, eller senest før dit ophold.
      • Tilbuddet gælder for max. fem overnatninger.
      • Gælder alle dage på alle vores hoteller.


Aktivér dit tilbud:
Vælg “Allerede medlem” og log ind på din profil. Når du har logget ind, skal du klikke på “Aktivér” for at få dobbelte overnatninger for dine ophold.  Hvis du allerede er logget ind, kan du fortsætte og klikke på Aktivér med det samme.

Det med småt
Dette tilbud gælder for max. fem overnatninger, alle dage. Dette tilbud er gyldigt i 1 år fra den dato, du aktiverer koden. For at gøre krav på tilbuddet skal du booke et pointkvalificerende ophold på et af vores hoteller og aktivere koden før dit ophold. Et pointkvalificerende ophold er en booking, der er foretaget på vores hjemmeside, med vores medlemsservice, eller på et hotel med visse undtagelser, f.eks. engros-/rejsearrangørpakker, kontraktansatte flypersonalepriser og branchepriser, læs vores Scandic Friends-vilkår og -betingelser (2.5).