Bliv medlem og nå dobbelt så hurtigt op på 2nd Floor

Der er mange gode grunde til at melde dig ind i Scandic Friends. Du optjener fx point, hver gang du overnatter på et af vores hoteller. Derudover modtager du en masse fordele. Og jo højere medlemsniveau du når, jo flere point og fordele får du.

Overnatninger i september tæller dobbelt

I september har du muligheden for at blive opgraderet til næste medlemsniveau dobbelt så hurtigt. Registrer dig blot som medlem, og så tæller vi hver pointkvalificerende overnatning dobbelt, når du bor hos os mandag - torsdag i september.

For at rykke fra 1st til 2nd Floor skal du blot have fem overnatninger. Og i september tæller vi en overnatning som to. Bor du tre nætter, tæller vi dem som seks. Og på den måde bevæger du dig lynhurtigt op på næste medlemsniveau.

Sådan får du en nat til at tælle dobbelt

  • Klik "Bliv medlem" (det koster naturligvis ikke noget at være medlem af Scandic Friends)
  • Book en pointkvalificerende overnatning mandag - torsdag i september
  • Uanset hvor mange nætter du bor hos os, tæller hver overnatning dobbelt

Vær opmærksom på, at du ikke får ekstra point for de ekstra nætter, som vi tildeler dig.

PS. Husk at du altid får 10% ekstra point, når du booker på vores website.

Det med småt
Dette tilbud gælder i september for ophold mandag - torsdag. For at benytte tilbuddet skal du booke pointkvalificerende overnatninger. En pointkvalificerende overnatning er en overnatning, der er booket på vores website, hos vores medlemsservice eller på et hotel med enkelte undtagelser af f.eks. agent-/charterrejser, aftalte priser for flypersonale, priser for ansatte i rejsebranchen, frinætter og visse forhandlede priser. Se alle regler for poinkvalificerende overnatninger. Nætterne tæller dobbelt, men du får ikke flere dobbelt antal nætter i dit ophold. Du optjener heller ikke dobbelt point. Har du allerede booket ophold i september, skal du blot registrere dig med koden, inden du afholder dit ophold.

 

Aktiver