Vi har en julegave til dig

Vi er allerede gået i gang med at købe julegaver. Og den første er til dig. Sørg for at den havner under dit træ og ikke naboens! Opdater din adresse på din medlemsprofil - så er du sikker på, at du får din julegave.

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.

Opdater din adresse og få din julegave sendt med posten

Vi elsker at forkæle vores medlemmer med lidt ekstra julestemning! Derfor vil vi blive rigtig glade, hvis du vil tjekke, om de informationer vi har om din adresse stemmer. Så kan vores juleforkælelse nemlig komme frem. 

Du må gerne sikre, at følgende er rigtigt på din medlemsprofil:

  • Fornavn og efternavn
  • Adresse
  • Postnummer og by

Sådan gør du:

  1. Log ind på din medlemsprofil og tjek informationerne. Opdater om nødvendigt.
  2. Når du har sikret dig, at informationerne er korrekte, så klik på allerede medlem nedenfor og knappen aktiver. Så sender vi dig en særlig Top Floor kuglepen som tak for hjælpen.

Aktiver