Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Scandic Aalborg City
Restaurant, Scandic Aalborg City
Tilbage til hotel

Morgenmadsrestaurant

Hver morgen kan du nyde en lækker morgenmad i vores store og lyse restaurant. Vi tilbyder mere en 100 valgmuligheder i vores buffet, så du er sikker på at finde din morgensmadsfavorit.

Restaurantbooking

+45 70125151

Vores morgenmadsrestaurant byder dig velkommen med en lys og rolig atmosfære. Fra de store vinduer kan du følge med i det travle liv i Aalborg. Vælg imellem mere end 100 morgenmadsprodukter, hvoraf mange er økologiske.

Åbningstider

Åbningstider
Morgenmad: Man-Fre 06:30-10:00, Lør-Søn 07:30-10:30