Restauranter tæt på Scandic Aalborg City

En god nattesøvn og mættende måltider holder gang i kroppen og sørger for, at der er energi til hele dagen. Det ved vi hos Scandic Aalborg City, og derfor gør vi vores bedste for, at du får de bedst mulige spise- og sovebetingelser, når du er gæst hos os. Her kan du læse mere om den mad, vi tilbyder, når du bor hos os – til morgen, middag eller aften. Eller når du får lyst til en lille snack.Spis i Aalborg - restauranter tæt på Scandic Aalborg City

Morgenmad

Stil sulten først på dagen med vores lækre morgenbuffet med mere end 100 valgmuligheder. Vores buffet er åben fra kl. 6.30 til 10.00, mandag-fredag.

Snacks

Nip til et glas vin, en kold fadøl eller en lækker drink i vores hyggelige bar i lobbyen. Her finder du også vores shop, der har åbent døgnet rundt. Her tilbyder vi salater, snacks, wraps og sandwich samt varme og kolde drikke.

Frokost

Ønsker du at spise frokost, mens du bor hos os? Vi anbefaler Restaurant Papegøjehaven, der ligger lige ved siden af vores hotel. De serverer en fremragende frokostbuffet fra mandag til lørdag.

Aftensmad

Til aften anbefaler vi vores partnerrestaurant, San Giovanni. Nyd et lækkert måltid her, hvor du kan bruge de samme restaurantvouchere, som kan anvendes i vores Scandic-restauranter. San Giovanni ligger på Vesterbrogade – kun 7 minutters gang fra vores hotel.

Take away

Vores personale i receptionen anbefaler hellere end gerne andre restauranter i byen, og du finder også en liste over Aalborgs mange spisemuligheder på dit værelse. Hvis du foretrækker at spise på dit værelse eller i vores lobby, tilbyder vi en række take away-muligheder, som kan leveres til vores reception og føjes til din regning.