Restauranter tæt på Scandic Aalborg City

Vi guider dig til de bedste spisemuligheder, når du bor hos os. Du kan bl.a. bruge din restaurantvoucher hos vores partnerrestaurant tæt på hotellet.

Spis i Aalborg - restauranter tæt på Scandic Aalborg City

En god nats søvn og tilfredsstillende måltider holder kroppen igang og energiniveauet oppe hele dagen. Det ved vi på Scandic Aalborg City, og derfor gør vi os umage for at give dig de bedste forudsætninger for både at spise og
sove godt, når du er gæst hos os.
Her kan du læse meget mere om de spisemuligheder vi tilbyder, når du bor hos os – til morgenmaden, frokosten eller middagen. Eller når blot lysten til en lille snack melder sig.

Morgenmad

Start dagen med ro i maven, og nyd vores store morgenmadsbuffet med over 100 lækre produkter. Buffeten har åbent fra kl. 06.30 til 10.00 på alle hverdage.

Snacks

Nyd et glass vin, en kold fadøl eller en lækker drink i vores hyggelige bar i lobbyen. Her finder du også vores shop, som har åbent døgnet rundt. Her tilbyder vi salater, snacks, wraps og sandwiches, samt kolde og varme drikkevarer.

Frokost

Skal du spise frokost i forbindelse med dit ophold? Vi anbefaler Restaurant Papegøjehaven i hotellets nabobygning. Her serveres lækker frokostbuffet mandag-lørdag.

Aften

Til aften anbefaler vi vores partnerrestaurant San Giovanni. Her kan du nyde en lækker middag, og du kan tilmed benytte dine restaurantvouchere, som du normalt kan bruge på vores Scandic restauranter. San Giovanni ligger på Vesterbrogade – blot 7 minutters gang fra hotellet.

Take away

I receptionen hjælper vi også gerne med anbefalinger af øvrige restauranter i byen, ligesom der findes en liste over de mange spisemuligheder på vore værelser. Ønsker du at spise på dit værelse eller i hotellets lobby, tilbyder vi et bredt udvalg af take away løsninger, som leveres til hotellets reception og faktureres via din hotelregning.