Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Lobby
Lobby
Tilbage til hotel

Bar

Hiv en barstol frem, og slap af i baren på Scandic Aalborg Øst, hvor vi har et bredt udvalg af danske og internationale øl.

Restaurantbooking

+45 96350458

Nyd en cocktail, mens du sidder ved den hyggelige bardisk på Scandic Aalborg Øst. Prøv en sandwich fra barens snackmenu eller et glas lokal øl i denne lyse og luftige bar. Se sportsbegivenheder på TV'et, eller slap blot af i de uformelle omgivelser.

Åbningstider

Åbningstider
Bar: Man-Fre 11:30-23:00, Lør 17:00-23:00, Søn 17:00-22:00 (gældende uge 42: Man-Fre 16:00-23:00, Lør 17:00-23:00, Søn 17:00-22:00)