Scandic Aarhus City

Book hotel - garanti for bedste pris

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Parkering - ankommer du i bil?

Ankommer du i bil til Scandic Aarhus City, kan du parkere mod gebyr i vores parkeringskælder, der opereres af Q-Park, under hotellet. Det er desværre ikke muligt at reservere parkering på forhånd.

Ankommer du i bil under dit besøg i Aarhus? Under vores hotel finder du en parkeringskælder, der opereres af Q-Park. Det er desværre ikke muligt at reservere parkering på forhånd og hotellet kan ikke garantere parkering.

Garage (Qpark)

  • Parkering kan reserveres på forhånd: Nej
  • Afstand til hotel: 0
  • Adresse: Hans Hartvig Seedorf Stræde
  • Prisinterval:
    170 - 170 DKK
Standardpriser
Pris pr. time 21 DKK
Pris pr. dag 170 DKK
Pris pr. nat 170 DKK
Pris pr. døgn 170 DKK
Weekendpriser
Pris pr. time 21 DKK
Pris pr. dag 170 DKK
Pris pr. nat 170 DKK
Pris pr. døgn 170 DKK