Julemarked København

For dem, der godt kan lide unika design. For dem, der godt kan lide søde sager. For dem, der bare elsker alt ved julen. Der er julemarkeder i København 2019 for alle!Oplev et julemarked i København 2019

I løbet af november og december popper der mange julemarkeder op i København. De ligger godt fordelt over hele byen, så du er næsten sikker på at finde et, uanset hvilken bydel, du besøger. Én ting har hvert eneste julemarked i København 2019 til fælles: Den dejligste julestemning!

Jul i Tivoli

Der er julestemning i topklasse på Tivolis julemarked. Her kan man besøge julemandens hus, se fantasifulde nisselandskaber og naturligvis prøve havens mange forlystelser. Jul i Tivoli er åben fra den 16. november - 5. januar.

Julelys i Tivoli | Foto: VisitDenmark

Christiania julemarked

Kom med til en ægter Københavneroplevelse på Christianias julemarked. Her er alt fra hjemmelavet honning, håndlavede smykker til skævt julepynt. Melder sulten sig er der flere madboder på markedet. Julemarkedet er åben fra den 7. - 20. december.

Flids julemarked

Er du til unikt kunsthåndværk? Eller står du og mangler julegaven, der ikke bare lige kan købes i alle butikker? Så er Flids julemarked lige noget for dig. Her finder du mere end 100 boder med kunst, smykker, keramik og tekstil. Flids julemarked er åbent den 30. november - 1.december.

Keramik | foto: Mette Johnsen, VisitDenmark

Julemarked på Kongens Nytorv

Juleknas, nisser og julestemning i overflod krydret med torvets mange smukke lys, gør julemarkedet på Kongens Nytorv til et must på enhver juleentusiats liste. Skulle du - mod forventning - ikke finde noget, der frister, ligger Strøget lige bag markedet. Julemarkedet på Kongens Nytorv har åbent fra den 15. november - 22. december. 

Glacerede æbler | Foto: Niclas Jessen, VisitDenmark