Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Scandic Copenhagen, lounge bar
Scandic Copenhagen, lounge bar Lounge, Scandic Copenhagen Scandic Copenhagen, lounge bar Scandic Copenhagen, Lobby bar
Tilbage til hotel

Lobby bar

I vores hyggelige lobbybar på Scandic Copenhagen er vi klar til at servere dig en kold fadøl, en lækker drink eller en god kop kaffe. Her kan du slappe af, mens du ser på det travle liv i receptionen.

Restaurantbooking

+45 33143535

I vores hyggelige og moderne lobbybar kan du nyde alt fra en kold øl til vores barristas friskbryggede cappuccino. Her serverer vi også lette måltider og snacks. Vores lobbybar er hyggeligt indrettet med en blanding af nye, moderne møbler og fine lamper, der leder tankerne hen på en stue i 70'erne.

Vores lobbybar på Scandic Copenhagen er et populært mødested for lokale københavnere og hotelgæster.

Åbningstider

Åbningstider