Scandic Copenhagen, lounge bar
Scandic Copenhagen, lounge bar Lounge, Scandic Copenhagen Scandic Copenhagen, lounge bar Scandic Copenhagen, Lobby bar

Scandic Copenhagen

Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder

Hvis du bestiller et kampagnetilbud eller en firmaaftalepris, skal du bruge en bookingkode. Brug ikke specialtegn som (.) (,) (-) (:).

Gem din bookingkode til næste gang du besøger siden ved at klikke “Husk bookingkode”. Vælg ikke dette, hvis du bruger en offentlig computer for at undgå uautoriseret anvendelse af din bookingkode.

Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Brug dine optjente Scandic Friends point til at booke en frinat. Vælg "Book frinat" for at se ledige værelser til frinætter.

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en frinat.
Tilbage til hotel

Lobby bar

I vores hyggelige lobbybar på Scandic Copenhagen er vi klar til at servere dig en kold fadøl, en lækker drink eller en god kop kaffe. Her kan du slappe af, mens du ser på det travle liv i receptionen.

Restaurantbooking

+45 33143535

I vores hyggelige og moderne lobbybar kan du nyde alt fra en kold øl til vores barristas friskbryggede cappuccino. Her serverer vi også lette måltider og snacks. Vores lobbybar er hyggeligt indrettet med en blanding af nye, moderne møbler og fine lamper, der leder tankerne hen på en stue i 70'erne.

Vores lobbybar på Scandic Copenhagen er et populært mødested for lokale københavnere og hotelgæster.

Åbningstider

Åbningstider