Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant of  Scandic Copenhagen
Restaurant of  Scandic Copenhagen Restaurant The Grill, Scandic Copenhagen Restaurant of  Scandic Copenhagen Scandic Copenhagen, restaurant Restaurant of  Scandic Copenhagen
Tilbage til hotel

The Grill - Drinks & Dining

The Grill – Drinks & Dining er en moderne grillrestaurant i hjertet af København. Her får du kun det bedste og møreste kød, og vi gør en dyd ud af at bruge sæsonens råvarer.

Restaurantbooking

+45 33143535

Book bord

Få en stemningsfuld aften med unikke smagsoplevelser på The Grill – Drinks & Dining i København. Grillen er midtpunktet i vores køkken, hvor kødentusiaster vil elske vores velhængte bøffer af dansk, fritgående Angus. Vi byder også på et lille udvalg af klassiske retter, så alle vil føle sig velkomne i vores hyggelige restaurant. Vores dygtige tjenere er klar til at vejlede dig i, hvilken vin, der passer perfekt til din middag.

Åbningstider

Åbningstider