Book hotel

Venligst vælg hotel eller destination
Manglende dato
Manglende dato
, , {{ serviceData.rooms.length }} Værelser
Antal værelser:
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort. Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Værelse {{room.index}}:
Indtast barnets alder
Booking Code Icon
Desværre! Vi kan ikke finde nogle ledige hoteller med denne bookingkode. På følgende hoteller finder du værelser til vores almindelige priser.
Det er ikke muligt at booke flere værelser med gavekort.

Gælder kun for gæster med forudbetalte Bonus Cheques. På visse hoteller betales tillæg, når du anvender dine Bonus Cheques. Du betaler tillægget direkte på hotellet. Stor morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Du skal logge ind for at kunne booke en bonusnat. Som Scandic Friends medlem optjener du point, når du bor hos os, som du kan bruge til bonusnætter på alle vores hoteller. 

Det er ikke muligt at booke flere værelser samtidigt, når du booker en bonusnat.
Restaurant, Scandic Hvidovre
Restaurant, Scandic Hvidovre Restaurant, Scandic Hvidovre Scandic Hvidovre, restaurant
Tilbage til hotel

Restaurant

Nyd specialiteter fra vores køkken på Scandic Hvidovre. Vi har nøje udvalgt forskellige retter, hvor vi kombinerer innovation og tradition.

Vores restaurant har plads til 80 gæster, som sidder i et hyggeligt brasserie miljø. Her finder du et hyggeligt spisested, hvor du let følge med i alle aktiviteter på hotellet. Lokalet er åbent og ligger i forlængelse af baren. Om sommeren kan du nyde din mad på vores terrasse. 

Fredagsgrill

Hver fredag kan du spise dig mæt i vores lækre fredagsgrill-buffet med forskelligt slags kød og diverse tilbehør. Pris pr. person er 189 kr. og børn under 13 år spiser for halv pris.

Vores buffet er populær, så husk at bestille bord på 36 86 04 00.