Tips til skøn vinterhud

Det er ikke bare garderoben eller dækkene på bilen, der skal skiftes, når vinden rusker og årstiden ændres. Også din hud kan have brug for ekstra hjælp i overgangen.Derfor har vi, med hjælp fra kosmetologen hos Yrolí – som leverer naturlige og bæredygtige hudplejeprodukter til vores Wellness afdelinger - sammensat de fem vigtigste tips til en skøn vinterhud. 

1. I takt med at du skruer op for varmen (derhjemme og i bilen) er det en god ide at skrue op for hudens beskyttelse. Varmen udtørrer nemlig hudens overflade. Så hvis du ikke er fan af at fryse, bare for at tækkes din hud, så tilføj et bare dråber Yrolí Face Oil (eller en anden god ansigtsolie) til din ansigts morgenrutine. Og nej, Face Oil ligger ikke og fedter rundt på hudens overflade. Den absorberes let og giver hudens mikrobiomer optimale arbejdsbetingelser. Resultatet er en velfugtet og blød hud.

2. Elsker du et virkeligt varmt bad? Det forstår vi godt, men det gør huden i dit ansigt (eller på kroppen) ikke. Skru ned for temperaturen eller sørg for at lade ansigtet gå fri (dvs. læn hovedet godt tilbage…så slipper du også for shampoo der skyller ned over ansigtshuden). Det varme vand driller hudens naturlige beskyttelse og efterlader den mere sårbar overfor kulde, vind og vejr.

3. Varme bukser, strømpebukser og skiundertøj hjælper dig med at holde på varmen, men huden bliver ofte tør og begynder at drysse. Førstehjælp: bland 1 pump Yrolí Lotion med 1 pump Yrolí Body Oil i dine håndflader, fordel på tørre områder (fx fødder, skinneben, underarme og hænder).

4. Lad være med at knas-tørre din hud med håndklædet efter badet. Dup din hud tør med håndklædet og brug derefter lotion og/eller olie på den let fugtige hud. Du vil blive overrasket over, hvor let produkterne absorberes og hvor blød huden bliver.

5. Skru ned for alkoholen og op for vandet og de sunde olier. Når huden dehydreres udefra, er det vigtigt at hjælpe den indefra. Tjek at dit daglige væskeindtag ikke udelukkende består af kaffe, sodavand, alkohol. Drik vand, urtethe og spis rigeligt af de sunde fedtstoffer (fx fra avocado, mandler og fisk). Så bliver huden (og fordøjelsen) noget så glad.