Wellness events og forløb

I Spectrum Wellness kan du opleve en række sanselige events og forløb, der får dig ned i gear og skaber balance i både krop og sind.Saunagus (I PERIODEN 1. SEPTEMBER TIL 30. JUNI)

Oplev aromaterapi og afslapning, når vores gusmester inviterer indenfor til saunagus i Spectrum Wellness. Under hver session vil gusmesteren kaste vand med økologiske, æteriske olier på saunastenene, så der skabes en velduftende dampsky, og ved hjælp af håndklæde og vifteteknikker, arbejdes dampskyen rundt i saunaen, så du oplever en varm og behagelig aromaterapi.

En saunagus oplevelse består af 3 runder gus af 8-10 min. hver,med pauser af 10 min. I pauserne kan du slappe af i vores 25 meter lange opvarmede pool, nyde en tur i dampbadet, prøve vores experience shower walk eller blot slappe af i vores loungemøbler.

Dage, tider, pris & tilmelding

Mandage kl. 17.00 – 18.15

Torsdage kl. 17.30 – 18.45 

Pris kr. 295,- (giver adgang til saunagus og wellness afdelingen i 75 min.)


Husk at medbringe badetøj. Håndklæder og badekåbe låner du hos os.

Tilmeld dig her

Stress Relief Yoga & Saunagus  

Stress Relief Yoga & Saunagus er et eksklusivt 3-dages forløb m. Bjørg Frellesvig. Over 3 aftener vil du igennem en afslappende sanserejse med blide Yin Yoga stræk og afstressende saunagus, bringe krop og sind i balance.

Vi starter med Yin Yoga som afsluttes med en meditativ Nidra session, så du får arbejdet hele kroppen igennem. Derefter fortsætter oplevelsen i wellnessområdet, hvor du kan nyde duften og effekten af saunagusens æteriske aromaterapi.

Datoer, tid, pris & tilmelding

Forløb 1: datoer tilgår snarest

Forløb 2: datoer tilgår snarest

Tid: kl. 18.30 – 21.15 alle dage

Pris pr. forløb: kr. 1.095,-/person

Husk at medbringe badetøj. Håndklæder og badekåbe låner du hos os.

Tilmeld dig her