Wellnessbehandlinger

I Spectrum Wellness tilbyder vi en lang række behandlinger for både krop og sjæl. Træd ind i en verden af velvære, og afslut en afslappende behandling med fuld adgang til wellnessområdet.ØKOLOGI, NATURLIGHED OG BÆREDYGTIGHED 

I SPECTRUM WELLNESS vil vi gerne give kroppen det bedste naturen har at byde på og samtidig undgå unødige kemikalier, plastic og andre tilsætningsstoffer. Vi mener, at huden har bedst af, at blive arbejdet med på en naturlig måde med naturlige produkter. Vi benytter derfor bl.a kun rene mandelolier, æteriske olier, økologiske urter og salte, heriblandt ingredienser fra vores egne køkkener og urtehave. Vi gør brug af unikke Yroli produkter, hvis hovedingrediens er mikroalger, nordiske bær og afrikanske frugter – alt sammen fritvoksende eller økologisk og forsvarligt dyrket. Det betyder, at vi tilbyder helt unikke og bæredygtige behandlinger.  

Du booker vores behandlinger her. Alle behandlinger betales ved booking.  

OBS. aldersgrænsen for alle behandlinger er 16 år.

Scandic Signatur Behandling

Den ultimative forkælelse af kroppen. Her oplever du en helkropsbehandling, med brug af de skønneste økologiske og bæredygtige Yroli produkter. Vi starter med en blid scrub af hele bagsiden og forsiden af kroppen, efterfulgt af en ansigts exfoliering og ansigts massage. Herefter er det tid til en afslappende krops massage hvor Yroli kropsolien får lov at arbejde med hudens mikrobiomer så huden igen føles frisk og levende. Derpå smøres du ind i Yroli bodylotion og behandlingen fortsættes med en leave on maske, indsmøring med Yroli Face oil og derpå en afstressende nakkemassage. En alt-i-en behandling som giver ro og balance til krop og sjæl.

90 min. koster DKK 1.695,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Spectrum Mini Signatur.

Forestil dig, at du ligger på et blødt og varmt underlag. Musikken inviterer dig til en følelse af velvære og forkælelse. Dit ansigt bliver afrenset med Tonik vand med urter fra vores taghave, efterfulgt af en blid dampbehandling af ansigtet, som åbner porrerne og blødgør huden. Imens får dine hænder en afslappende massage med Yroli Body Lotion. Når din hud er klar, masseres exfolierende Yroli scrub ind, som efterfølgende afrenses og afsluttes med Micellar water. Nu er det tid til at påføre Yroli face oil no. 1, inden vi begynder at arbejde med vores Rosa Quartz Gua Sha ansigtsrulle og sten, for at afspænde og afrense bindevævet og efterlade din hud fornyet og glødende. Din behandling fortsætter med Yroli leave-on maske, mens du får en lækker nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en opløftende fodmassage.

60 min. koster DKK 1.195,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Spectrum Allure.

Vi starter med en blid afvaskning af ansigtet, hvorefter vi påfører vores spirulina maske, som er et stærkt antioxidant. Mens masken arbejder med huden, får du en blid nakke massage. Vi påfører Yroli Face oil no. 1 og går nu i gang med akupressur af alle punkter, som stimulerer nervesystemet og kredsløbet. Derefter masseres alle organzonerne, hvorpå rynkepunkterne stimuleres, som bidrager til udglatning og forebyggelse. Ved denne sidste fase udføres lymfedrænage, så affaldsstofferne transporteres videre ud i kroppen. Du bliver bragt i en tilstand af svævende ud af kroppen oplevelse. Behandlingen afsluttes med en fodmassage for at oprette jordforbindelse og bringe dig tilbage.

45 minutter koster DKK 895,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Yroli Fascia Repair / Yroli Fascia Therapy.

Vinder af Danish Beauty Awards 2024

En helkropsbehandling, som arbejder nænsomt med kroppens bindevæv - kroppens samlende kraft. Lad kyndige hænder, i kombination med vores naturlige Yroli produkter bringe dig i en dyb afslapning for ansigt, krop og sind, gennem blødgøring og udstrækning af kroppens fascia (kroppens forbindelser mellem muskler, kranienerver og bindevæv). Der arbejdes på ryg og kranie, samt ansigt og ben, hvor delikate tryk og stræk styrker og øger bindevævets næringstilførsel til huden. Vi frigiver på denne måde de dybe spændinger, så du vil opleve øjeblikkelig afslappethed og forløsning. Hele kroppen bliver således i denne behandling pakket ind i omsorg og en lindrende og afspændende følelse. Behandlingen nulstiller din krop og lægger den i balance, med en styrkelse af hudens naturlige funktioner herunder øget fugttilførsel, fylde, fasthed og elasticitet.

90 minutter koster DKK 1.695,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

"Hygge".

Om vinteren er vi bedst. Parkér din hverdag ved indgangen og træd ind i et univers af sansning  og varme. Hygge er en helkrops behandling skabt til dig, der er vild med vinter hygge. Vi indleder med en tørbørstning af hele kroppen, som er fremragende til at fjerne døde hudceller og affaldsstoffer, sætte gang i blodomløbet, samt bekæmper cellulite og fedtdepoter. Herpå masseres og omsluttes du i en wrap af vores egen unikke bodybutter winter edition, som giver huden den ultimative fugt, næring, opstramning og smertelindring. Imens du ligger i din varme og afstressende wrap, vil vi forkæle dit ansigt med blid damp og duften af bark og nåletræ. Vi afslutter behandlingen med en afrensning med Micellar water og Yroli face scrub. En afslappende og samtidig opløftende behandling, hvor krop og sind nulstiller helt, og fokus er i nu’et.

60 minutter koster DKK 1.195,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

SpICE Glow - face & feet

Vores ”alt-i-en” behandling til dig der er ”on the go” og har brug for et øjeblikkeligt og hurtigt boost. Den ideelle behandling før eller efter en tur ud i byens sommersol.

Vi har samlet 4 behandlinger i én, som giver dig afslapning og ro og efterlader en følelse af at være genopladet og stråle frisk igen. Vi starter med en ansigts tørbørstning, som eksfolierer døde hudceller, øger blodcirkulationen, sender mere næring og ilt igennem huden, og stimulerer lymfesystemet så huden bliver udrenset. Dernæst lægger vi en gurkemeje maske, som forstærker hudens naturlige glød og mindsker rødme, acne og psoreasis. Masken har også en let UV beskyttelse. Næstsidste trin er vores unikke is-terapi, som mindsker ansigtets hævelser, mørke rande og rødme. Du vil opleve at din huds fine linjer og rynker strammes op, bliver opløftet og defineret. Vi afslutter med beroligende fodmassage så du er klar til at gå ud i verden på bløde fødde, og med et ansigt der rummer og udstråler overskud.

45 minutter koster DKK 895,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Pre-beach Behandling (juni - august)

Pre-beach er en sæsonbehandling, hvis navn siger alt. En behandling der gør dig sommerklar til en tur på stranden eller i byen. Vi tørbørster kroppen, så de døde hudceller fjernes, og huden får en god naturlig glød, ligesom cellulite mindskes. Derpå masseres du med opløftende effekt i Yroli kropsolie, som booster din hud og beskytter. Til sidst indsmøres du på hele kroppen med Yrolis fantastiske absorberende og beskyttende solfaktor. Behandlingen afsluttes med en lille exfolierende og fugtighedsgivende ansigtsbehandling, som giver huden en opløftende effekt og friskhed. 

70 min. koster DKK 1.295,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Mommylicious

En ”must have” behandling, når graviditeten begynder at sænke energiniveauet - både i start, midt og slut perioden. Du får en afspændende helkropmassage inklusiv ekstra pleje af fødder og ryg med vores økologiske og bæredygtige produkter fra Yroli. Vi lægger fokus på de områder, hvor kroppen er meget belastet og giver dem ekstra pleje. Du vil gå herfra med overskud og føle dig energifyldt og ekstra forkælet.

80 min. koster DKK 1.495,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Wellnessmassage

Har du brug for et afstressende afbræk fra hverdagen, kan vi tilbyde afslappende wellnessmassage.  Her masseres du med blide bevægelser, mens du ligger og lytter til afstressende musik, mens duften af æteriske olier spreder sig rummet. Dette er behandlingen som giver kroppen lov til at give sig hen efter en lang shoppingtur, flyrejse eller andre anstrengelser.  

30 min. koster DKK 595,- | 60 min. koster DKK 895,- | 75 min. koster DKK 1.095,-
(inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Rasul self treatment

Med Rasul behandlingen får I muligheden for at opleve en skøn, opløftende, healende og rensende kropsbehandling med marokkansk ler. I behandlingen føres I til vores private Rasul-rum, som I har helt for jer selv. Vi præsenterer de forskellige lertyper for jer, så I er helt sikre på, at I bruger dem korrekt. I starter med en salt/urte bodyscrub, hvorefter I skyller jer under bruseren. Derefter er det tid til at påføre jer selv og hinanden de forskellige mineralske lertyper, inden I sætter jer ind i jeres eget dampkammer og ad flere omgange oplever dampens fugtgivende effekt og fornemmer hvordan vandmolekylerne går i harmoni med de forskellige lertyper. 

45 minutters varighed.

1 person koster DKK 695,- | 2 personer koster DKK 1.095,- | 3 personer koster DKK 1.595,- | 4 personer koster DKK 1.995,- (inkluderer 1 times adgang til Wellness-afdelingen før behandlingen starter)
Book behandling

Alle priser er i danske kroner, og inkluderer moms og service
Behandlinger skal betales ved booking. Dette gælder også Rasul behandlingen. Aldersgrænsen for alle behandlinger er 16 år. Alle behandlinger kan aflyses uden beregning op til 24 timer før booket tid. Aflysninger mellem 24 og 12 timer før, koster 50% af behandlingens pris. Afbud senere end 12 timer før koster 100% af behandlingens pris.