Wellnessbehandlinger

I Spectrum Wellness tilbyder vi en lang række behandlinger for både krop og sjæl. Træd ind i en verden af velvære, og afslut en afslappende behandling med fuld adgang til wellnessområdet.ØKOLOGI, NATURLIGHED OG BÆREDYGTIGHED 

I SPECTRUM WELLNESS vil vi gerne give kroppen det bedste naturen har at byde på og samtidig undgå unødige kemikalier, plastic og andre tilsætningsstoffer. Vi mener, at huden har bedst af, at blive arbejdet med på en naturlig måde med naturlige produkter. Vi benytter derfor bl.a kun rene mandelolier, æteriske olier, økologiske urter og salte, heriblandt ingredienser fra vores egne køkkener og urtehave. Vi gør brug af unikke Yroli produkter, hvis hovedingrediens er mikroalger, nordiske bær og afrikanske frugter – alt sammen fritvoksende eller økologisk og forsvarligt dyrket. Det betyder, at vi tilbyder helt unikke og bæredygtige behandlinger.  

Du booker vores behandlinger her. Alle behandlinger betales ved booking.  

Scandic Signatur Behandling

Den ultimative forkælelse af kroppen. Her oplever du en helkropsbehandling, med brug af de skønneste økologiske og bæredygtige Yroli produkter. Vi starter med en blid scrub af hele bagsiden og forsiden af kroppen, efterfulgt af en ansigts exfoliering og ansigts massage. Herefter er det tid til en afslappende krops massage hvor Yroli kropsolien får lov at arbejde med hudens mikrobiomer så huden igen føles frisk og levende. Derpå smøres du ind i Yroli bodylotion og behandlingen fortsættes med en leave on maske, indsmøring med Yroli Face oil og derpå en afstressende nakkemassage. En alt-i-en behandling som giver ro og balance til krop og sjæl.

90 min. koster 1.595 kr. (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
Book behandling

Spectrum Mini Signatur.

Forestil dig, at du ligger på et blødt og varmt underlag. Musikken inviterer dig til en følelse af velvære og forkælelse. Dit ansigt bliver afrenset med Tonik vand med urter fra vores taghave, efterfulgt af en blid dampbehandling af ansigtet, som åbner porrerne og blødgør huden. Imens får dine hænder en afslappende massage med Yroli Body Lotion. Når din hud er klar, masseres exfolierende Yroli scrub ind, som efterfølgende afrenses og afsluttes med Micellar water. Nu er det tid til at påføre Yroli face oil no. 1, inden vi begynder at arbejde med vores Rosa Quartz Gua Sha ansigtsrulle og sten, for at afspænde og afrense bindevævet og efterlade din hud fornyet og glødende. Din behandling fortsætter med Yroli leave-on maske, mens du får en lækker nakke- og hovedbundsmassage. Behandlingen afsluttes med en opløftende fodmassage.

60 min. Kr. 1.095,- (inkluderer adgang til Wellness afdelingen)
Book behandling

Spectrum Allure.

Vi starter med en blid afvaskning af ansigtet, hvorefter vi påfører vores spirulina maske, som er et stærkt antioxidant. Mens masken arbejder med huden, får du en blid nakke massage. Vi påfører Yroli Face oil no. 1 og går nu i gang med akupressur af alle punkter, som stimulerer nervesystemet og kredsløbet. Derefter masseres alle organzonerne, hvorpå rynkepunkterne stimuleres, som bidrager til udglatning og forebyggelse. Ved denne sidste fase udføres lymfedrænage, så affaldsstofferne transporteres videre ud i kroppen. Du bliver bragt i en tilstand af svævende ud af kroppen oplevelse. Behandlingen afsluttes med en fodmassage for at oprette jordforbindelse og bringe dig tilbage.

45 minutter koster Kr. 895,- (inkluderer adgang til Wellness afdelingen)
Book behandling

"Hygge".

Om vinteren er vi bedst. Parkér din hverdag ved indgangen og træd ind i et univers af sansning  og varme. Hygge er en helkrops behandling skabt til dig, der er vild med vinter hygge. Vi indleder med en tørbørstning af hele kroppen, som er fremragende til at fjerne døde hudceller og affaldsstoffer, sætte gang i blodomløbet, samt bekæmper cellulite og fedtdepoter. Herpå masseres og omsluttes du i en wrap af vores egen unikke bodybutter winter edition, som giver huden den ultimative fugt, næring, opstramning og smertelindring. Imens du ligger i din varme og afstressende wrap, vil vi forkæle dit ansigt med blid damp og duften af bark og nåletræ. Vi afslutter behandlingen med en afrensning med Micellar water og Yroli face scrub. En afslappende og samtidig opløftende behandling, hvor krop og sind nulstiller helt, og fokus er i nu’et.

60 minutter koster Kr. 1.095,- (inkluderer adgang til Wellness afdelingen)
Book behandling

Pre-beach Behandling (juni - august)

Pre-beach er en sæsonbehandling, hvis navn siger alt. En behandling der gør dig sommerklar til en tur på stranden eller i byen. Vi tørbørster kroppen, så de døde hudceller fjernes, og huden får en god naturlig glød, ligesom cellulite mindskes. Derpå masseres du med opløftende effekt i Yroli kropsolie, som booster din hud og beskytter. Til sidst indsmøres du på hele kroppen med Yrolis fantastiske absorberende og beskyttende solfaktor. Behandlingen afsluttes med en lille exfolierende og fugtighedsgivende ansigtsbehandling, som giver huden en opløftende effekt og friskhed. 

70 min. koster 1.295 kr. (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
Book behandling

Mommylicious

En ”must have” behandling, når graviditeten begynder at sænke energiniveauet - både i start, midt og slut perioden. Du får en afspændende helkropmassage inklusiv ekstra pleje af fødder og ryg med vores økologiske og bæredygtige produkter fra Yroli. Vi lægger fokus på de områder, hvor kroppen er meget belastet og giver dem ekstra pleje. Du vil gå herfra med overskud og føle dig energifyldt og ekstra forkælet.

80 min. koster 1.295 kr. (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
Book behandling

Wellnessmassage

Har du brug for et afstressende afbræk fra hverdagen, kan vi tilbyde afslappende wellnessmassage.  Her masseres du med blide bevægelser, mens du ligger og lytter til afstressende musik, mens duften af æteriske olier spreder sig rummet. Dette er behandlingen som giver kroppen lov til at give sig hen efter en lang shoppingtur, flyrejse eller andre anstrengelser.  

30 min. koster 595 kr. | 60 min. koster 895 kr. | 75 min. koster 1.095 kr.
(inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
Book behandling

Scandic Enjoy Yourself - selvbehandlinger

Disse behandlinger kan du selv lave i vores wellnessafdelings rolige og afstressende omgivelser. Vi udleverer ingredienserne samt en vejledning til den ønskede behandling, og du bestemmer selv hvor lang tid du ønsker at bruge på din selvforkælelse. 

Rasul self treatment

Med Rasul behandlingen får I muligheden for at opleve en skøn, opløftende, healende og rensende kropsbehandling med marokkansk ler. I behandlingen føres I til vores private Rasul-rum, som I har helt for jer selv. Vi præsenterer de forskellige lertyper for jer, så I er helt sikre på, at I bruger dem korrekt. I starter med en salt/urte bodyscrub, hvorefter I skyller jer under bruseren. Derefter er det tid til at påføre jer selv og hinanden de forskellige mineralske lertyper, inden I sætter jer ind i jeres eget dampkammer og ad flere omgange oplever dampens fugtgivende effekt og fornemmer hvordan vandmolekylerne går i harmoni med de forskellige lertyper. Efter endt dampsession, skyller I jer igen og det er derefter tid til at påføre en lækker kropsolie, så kroppens mikrobiomer får al den næring de har brug for. 

45 minutters varighed.

1 person koster 695 kr. | 2 personer koster 1.095 kr. (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
Book behandling

Facial treat - Go to work

Du får udleveret en bakke med 4 stk. små pads og en skål med Yroli boosting micellar water til at rense huden med. Dertil får du en lille skål med facial scrub, til ansigtsexfoliering samt skål Yroli Facial Oil no. 1. Så er du klar til dagen med en smuk og glansfuld hud. 

Pris: 595 kr. per behandling (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
For gæster som har booket et af vores wellnessophold, og derfor har wellnessadgang inkluderet, er prisen 150 kr.
Book behandling

Facial treat - Go to bed

Du får udleveret en bakke med 4 stk. små pads og en skål med Yroli boosting micellar water til at rense huden med. Dertil får du en lille skål med facial scrub, til ansigtsexfoliering samt skål med Yroli leave on mask. Så er du klar til natten. 

Pris: 595 kr. per behandling (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
For gæster som har booket et af vores wellnessophold, og derfor har wellnessadgang inkluderet, er prisen 150 kr.
Book behandling

Foot treat - Happy feet

Du får udleveret en bakke med 3 skåle: 1 med Yroli body scrub, 1 med Yroli body oil, samt en lotion. Vi gør et fodbad tilsat lidt salt og æterisk olie klar til dig, og så skal du sætte sig til rette og scrubbe fødderne, inden du lader det varme fodbad løsne spændinger og belastninger i fødderne. Du afslutter med at give dine fødder en velfortjent fugtbehandling med en lækker Yroli lotion.

Pris: 595 kr. per behandling (inkluderer 2,5 times adgang til wellnessafdelingen)
For gæster som har booket et af vores wellnessophold, og derfor har wellnessadgang inkluderet, er prisen 150 kr.
Book behandling

Alle priser er i danske kroner og inkluderer moms og service. Behandlinger skal betales ved booking. Alle behandlinger, undtagen Scandic Enjoy Yourself, kan aflyses uden beregning op til 48 timer før booket tid. Aflysninger der sker mellem 48 og 24 timer før booket tid koster 50% af behandlingens pris. Aflysninger senere end 24 timer før booket tid koster 100 % af behandlingens pris.