Rugsted & Kreutzfeldt til Scandic Moments

Oplev Rugsted & Kreuzfeldt til Scandic Moments på Scandic Silkeborg til akustisk koncert med middag og fest.Oplev Rugsted & Kreutzfeldt på Scandic Silkeborg

Duoen Rugsted & Kreutzfeldt brød igennem i Danmark i 1979. Særligt deres egen komposition "Jeg ved det godt" har skrevet sig ind i den danske musikhistorie som en evergreen. Duoen har også aarbejdet sammen med Dan Turéll, der har forfattet flere af deres sange. I 1985 gik bandet fra hinanden i 1986, men fandt sammen igen i 2006. Oplev Rugsted & Kreutzfeldt på Scandic Silkeborg til akustisk koncert, du ikke vil gå glip af. Inden koncerten serverer vi en udsøgt 3-retters middag, og efter koncerten er der efterfest med DJ. Middag og efterfest er inkluderet i billetprisen.

Fuldend oplevelsen og book en overnatning på Scandic Silkeborg. Så vågner du op til vores store, lækre morgenmadsbuffet.

Hvornår: Lørdag den 10. december kl. 19 på Scandic Silkeborg.

Pris inkl. middag: 695 kr. ekskl. gebyr til Billetnet (720 kr. inkl. gebyr) 

Mere om Rugsted & Kreutzfeldt

Rugsted & Kreutzfeldt er en dansk duo bestående af Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldt. Bandets første album Rugsted Kreutzfeldt 1 udkom i 1979. Senere fulgte tre LP'er med egne kompositioner, hvoraf særligt "Jeg ved det godt" fra 1979 blev et stort hit. I 1985 blev duoen opløst, men i de efterfølgende år arbejdede de to sammen om at producere albums for andre danske kunstnere som Sanne Salomonsen, Lis Sørensen og Kim Larsen. Rugsted & Kreutzfeldt blev gendannet i 2006 og har sidenhen givet en række koncerter.