En fed julefrokost løfter motivationen

Det er ikke længe siden vi er vendt tilbage til hverdagen efter sommerferien, men på Scandics hoteller er vi allerede i fuld gang med at arrangere årets julefrokoster. Det gælder nemlig om at være ude i god tid, når den helt rigtige underholdning skal bookes og alle detaljer skal på plads.



Et af de hoteller, der arrangerer mange julefrokoster er Scandic Kødbyen. Med sin placering midt i et af Københavns hippe hotspots, når det gælder natteliv, er det et oplagt valg til en julefrokost, hvor gæsterne kan fortsætte festen til langt ud på morgenen i Kødbyens diskoteker og barer.

På Scandic Kødbyen er det Event Manager Malin Roth og hendes kollegaer, der arrangerer julefrokoster i samarbejde med den enkelte virksomhed. Malin er med fra start til slut i planlægningen, for at sikre at både festarrangør og deltagere får en god oplevelse.

”Jeg møder både garvede festarrangører og festudvalg, der aldrig har arrangeret en julefrokost før,” fortæller Malin. ”Det er min fornemmeste opgave at forstå deres behov og sætte rammerne for lige netop den fest de drømmer om at holde.”

37-årige Malin er en erfaren eventmager efter 7 år i Konferencen på både Scandic Copenhagen ved søerne i København og nu på Scandic Kødbyen. Hun har også arbejdet som receptionist og tjener hos Scandic, men drømmejobbet har altid været at planlægge og afholde større møder og events.” Det er noget særligt at være med til at sætte rammerne for en fest eller en begivenhed, hvor deltagerne får en god oplevelse. Det gør da en forskel for motivationen hos medarbejderne i en virksomhed, hvis de får en fed julefrokost eller deltager i et inspirerende møde”.

 ”Det er ikke budgettet der er afgørende for succes”, fortsætter Malin. ”Det kan være et sjovt element i festen, fx nogle kollegaer der laver et festligt indslag undervejs, eller en person der er hyret til at agere tjener og lave fis med gæsterne i løbet af middagen. Programmet for aftenen har også stor betydning. Timingen af middag og underholdning er vigtig og jeg anbefaler altid, at der ikke er for mange taler som forstyrrer snakken henover bordet.”    

 ”Et af de mest underholdende events jeg har været med til at arrangere på Scandic Kødbyen var ikke en julefrokost, men en Oktoberfest for slagtere fra hele landet. De valgte at gå all in på tyrolertemaet med tjenere i lederhosen og små boder med kringler og pølser. Det fungerer ofte godt med et tema til en fest, hvis det er gennemført og har relevans for gruppen af deltagere.”

JULEFROKOST I ALLE STØRRELSER
Hos Scandic Kødbyen er det muligt for grupper op til 80 personer at holde julemiddag i Restaurant MØR, mens virksomheder med 80 til 270 deltagere typisk holder festen i konferenceafdelingens lokaler.

”I 2022 holdt vi julefrokoster med alt fra 45 til 270 deltagere, som er vores maksimale antal gæster”, forklarer Malin. ”Da jeg arbejdede på Scandic Copenhagen havde vi op til 800 gæster til julefrokost, men jeg kan rigtigt godt lide den mere intime stemning som Scandic Kødbyens rammer giver plads til.”

”I år har vi et nyt initiativ for mindre firmaer, hvor vi kommer til at have en sammenbragt julefrokost for grupper af min. 10 personer, der får deres eget bord, men som er en del af en større fest. Så behøver man ikke sidde derhjemme på kontoret, selvom antallet ikke er til at leje et festlokale. Det bliver super festligt”, slår Malin fast med et begejstret smil.

Julefrokosten for mindre grupper afholdes lørdag den 25. november og der er stadig ledige pladser. Prisen er 1.295 kr. pr. person og inkluderer julebuffet, øl/vin/vand ad libitum og DJ, så danseskoene luftes. Hvis du gerne vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Malin og hendes team på tlf. 7218 3340 eller på mail: meeting.kodbyen@scandichotels.com.