Rabat på ARoS kunstmuseum

Ni etager med dansk og international kunst lige i hjertet af Aarhus – velkommen til ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Spar op til 20% på entréen


Når du bor på et af vores to hoteller i Aarhus, kan du spare 15% på billetten til ARoS kunstmuseum og 20%, hvis du er medlem af Scandic Friends. Børn under 18 år har fri entré til museet. Husk at denne særlige billetpris kun gælder, hvis du overnatter og køber billetten på

Internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne

Ni etager og hele 17.700 kvadratmeter med dansk og international kunst i hjertet af Aarhus. Dette gør museet til ét af Nordeuropas største kunstmuseer, hvor børn som voksne har mulighed for at få et væld af indtryk. Både arkitekturen og kunsten er i international klasse – blandt andet har den dansk/islandske kunstner Olafur Eliassons bidraget med et permanent kunstværk, Your rainbow panorama, en 150 meter lang og tre meter bred rund skulptur i flerfarvet glas, som svæver over museets tag. For børnene har museet en særlig afdeling, hvor de små på utraditionel vis kan lære mere om kunsten. I afdelingens værksted kan børnene selv være kreative og udtrykke sig kunstnerisk.

Få rabat til ARoS | Scandic Hotels

Hoteller centralt i Aarhus

Scandic Aarhus City ligger i hjertet af Aarhus og er flere gange fået priserne Travellers’ Choce og Certificate of Excellence af TripAdvisor. Hotellet byder på en formidabel udsigt over Aarhus by med kig til havnen, skov, strand og kunstmuseet ARoS. Tæt på hotellet finder du spændende butikker og stormagasinet Magasin Du Nord. Scandic Aarhus Vest ligger i et roligt kvarter kun 10 minutter fra centrum. Hotellet har for nyligt fået renoveret lobby, bar og restaurant – det perfekte sted til en god middag og en hyggelig aften.

Rigtig god fornøjelse!