Oplev ARoS kunstmuseum

Ni etager med dansk og international kunst lige i hjertet af Aarhus – velkommen til ARoS Aarhus Kunstmuseum.Oplev Aros - aarhus' kulturelle hjerte

Når du bor på et af vores tre hoteller i Aarhus, har du det perfekte udgangspunkt for at opleve ARoS kunstmuseum. Scandic Aarhus City og Scandic The Mayor ligger blot få minutters gang fra ARoS. Foretrækker du at bo lidt uden for centrum, kan vi anbefale Scandic Aarhus Vest. Læs mere om de tre hoteller:

Internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne

Ni etager og hele 17.700 kvadratmeter med dansk og international kunst i hjertet af Aarhus. Dette gør museet til ét af Nordeuropas største kunstmuseer, hvor børn som voksne har mulighed for at få et væld af indtryk. Både arkitekturen og kunsten er i international klasse – blandt andet har den dansk/islandske kunstner Olafur Eliassons bidraget med et permanent kunstværk, Your rainbow panorama, en 150 meter lang og tre meter bred rund skulptur i flerfarvet glas, som svæver over museets tag. For børnene har museet en særlig afdeling, hvor de små på utraditionel vis kan lære mere om kunsten. I afdelingens værksted kan børnene selv være kreative og udtrykke sig kunstnerisk.

Få rabat til ARoS | Scandic Hotels